20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η μεγάλη ανατροπή στους Πανθέους: Ο Κίτσος μαθαίνει πως είναι ο πατέρας του παιδιού της Μάρμως

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κίτσος αλλά και ο Ανδρέας μαθαίνουν πως θα γίνουν μπαμπάδες. Ένας ωστόσο είναι ο πατέρας του παιδιού της Μάρμως.  Πλάνα από το ταξίδι που θα τα κρίνει όλα στους Πανθέους. 

 

Με δύο φωτιές συνεχίζεται η δράση στους Πανθέους. Η μία θα είναι κανονική και η δεύτερη είναι μεταφορική. Αλλά πολύ σημαντική. Η εγκυμοσύνη της Μάρμως φέρνει μεγάλες αλλαγές στη σχέση της με το σύζυγό της και τον ερσαστή της. Ενώ αρχικά χωρίζει, κάποια πλάνα από τα πρόσφατα γυρίσματα, μας έδωσαν ένα διαφορετικό spoiler. Μία μεγάλη ανατροπή.

Το νέο που «μοιράζεται» με τους δύο άντρες της ζωής της

Το σοκ που παθαίνει η Μάρμω στη σειρά «Οι Πανθέοι» όταν της ανακοινώνει από τηλεφώνου η Σοφία πως υπάρχει περίπτωση να είναι έγκυος, είναι μεγάλο. Είναι το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να υπάρξει για την ήδη μπερδεμένη προσωπική της ζωή. Ξέρει ενδόμυχα πως το παιδί, είναι του Κίτσου.

Μέχρι όμως να σιγουρευτεί και ιατρικά για την εγκυμοσύνη θα περάσει ένα μικρό διάστημα και μόλις είναι έτοιμη και ψυχολογικά θα το ανακοινώνει στον Κίτσο. Αλλά ο χωρισμός τους θα είναι οριστικός. Από την άλλη πλευρά ο σύζυγός της Ανδρέας Πανθέος – Αιμίλιος Χειλάκης, θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα.

Ενστικτωδώς έχει την υποψία για την σχέση της γυναίκας του με τον ανιψιό του. Χωρίς απτές αποδείξεις. Δεν ξέρει πόσο μακριά έχει φτάσει η σχέση τους, ξέρει όμως ότι υπάρχει μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Το νέο ότι θα γίνει μπαμπάς, το εισπράττει με χαρά αλλά και αρκετή περισυλλογή. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν τα τεστ DNA για να διευκρινίζονται αυτά τα ζητήματα.

Ο Κίτσος θα έχει ορκιστεί σε εκείνη αλλά και στη μητέρα του ότι θα μείνει μακριά από τη Μάρμω. Μόνο που αυτό φανταζόμαστε ότι δεν θα κρατήσει για πολύ. Ήδη η ηθοποιός Μελία Κράιλινγκ που την υποδύεται, δημοσίευσε φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι όλου του καστ στη Σύρο για τα γυρίσματα της σειράς. Στα προσεχώς όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες, ο Κίτσος ξαναμπαίνει στη ζωή της, γιατί στο πλάνο φαίνεται ξεκάθαρα και ο Μιχάλης Σαράντης.

Βάσει σεναρίου, ήδη έχουμε δει πως η Μάρμω ως ρόλος, κατάγεται από το νησί και εκεί άλλωστε γνώρισε και τον Ανδρέα – Αιμίλιο Χειλάκη.

https://www.instagram.com/p/C0O4XQLN7t-/

Ο Ανδρέας εκτός από την προσωπική του ζωή, έχει να αντιμετωπίσει και τις ενδοοικογενειακές του έριδες. Η κίνηση της Χρυσοστόμης να κάψει τις επιστολές της θείας τους Καλής, που αποδεικνύουν πως δεν βιολογικό παιδί του Βλάση Πανθέου, τον φτάνει στα άκρα με την αδελφή του και τον αδελφό του, Ισίδωρο. Τώρα πια, είναι επιτακτική ανάγκη να μάθει για την αληθινή του καταγωγή.

Θα μάθει φυσικά πως εκείνος τον μεγάλωσε σαν πραγματικό του γιο. Αλλά τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην οικογενειακή περιουσία;



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό