21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Η ματαιοδοξία είναι επικίνδυνη και την κουβαλάμε όλοι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», του Action 24, ήταν ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ, την Παρασκευή το βράδυ. 

Ο ηθοποιός και συγγραφέας, μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα, για την πορεία του, τη στάση ζωής του αλλά και όλα όσα τον διαμόρφωσαν στον άνθρωπο που είναι σήμερα. 

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ, υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου. Ωστόσο, όπως είπε στην Αθηναΐδα Νέγκα, η εμφάνισή του δεν τον επηρέασε καθώς δούλεψε με τον εαυτό του από μικρός: 

«Αυτό το αντιμετωπίζει ο άνθρωπος είτε είναι γυναίκα, είτε άντρας στην εφηβεία. Εκεί είναι το επικίνδυνο ‘κλικ’ που κάνει ο άνθρωπος και μέχρι να φτάσει τα 30. Εκεί αν το μυαλό του υπερισχύσει της αυθάδειας, γιατί όλοι οι άνθρωποι κουβαλάνε μια αυθάδεια, τότε μπαίνει σε καλό δρόμο. Εγώ, δηλαδή, πραγματικά τρόμαξα με τις γρήγορες επιτυχίες, γιατί ήμουν 24 ετών και ήμουν πρωταγωνιστής.

Κάθισα και συνειδητοποίησα τι συμβαίνει, γιατί όταν συμβαίνουν πράγματα περίεργα, πρέπει να κάθεσαι και να τα κουβεντιάζεις με τον εαυτό σου και ευτυχώς βρήκα διεξόδους και τα πατήματα μου ώστε να τακτοποιώ τα επαγγελματικά μου και βέβαια τα ιδιωτικά μου που είναι πολύ σημαντικά. 

Η ματαιοδοξία είναι το επικίνδυνο και την κουβαλάμε όλοι, κακά τα ψέμματα. Το θέμα είναι σε ποιον βαθμό την έχεις, γιατί η ματαιοδοξία μπορεί να είναι και πολύ δημιουργική αν έχει μέτρο. Αν είναι στο υπέρμετρο, εκεί τρελαίνεσαι και καταλήγεις σε όλα αυτά που βλέπουμε.   Εύχομαι, όλος ο κόσμος να βρει το μέτρο και να είναι σε ευτυχισμένα μονοπάτια. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό