22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η μαρμελάδα ελιά πήγε τη δοκιμασία στα… πέναλτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Oι τρεις ομάδες του MasterChef 4 κατά τη χθεσινή ομαδική δοκιμασία μαγείρεψαν για τους δυο αντιπροέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο αποψινό επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού του Star Channel, οι παίκτες ενημερώθηκαν για τις βαθμολογίες που απέσπασαν με τις παρασκευές τους.

Η μαγειρική «μάχη» κρίθηκε στο τέλος και συγκεκριμένα στο γλυκό που παρουσίασαν οι ομάδες. Τη χαμηλότερη βαθμολογία απέσπασε το γλυκό της κόκκινης ομάδας. Όμως και η μπλε ομάδα δεν κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους καλεσμένους με τον μπακλαβά που παρουσίασαν. Η ανατροπή έγινε με το γλυκό ελιά της πράσινης ομάδας. Το «πράσινο» γλυκό έφερε και την ισοπαλία ανάμεσα στη μπλε και πράσινη ομάδα ενώ η Μαρία απευθυνόμενη στον αγαπημένο της Δημήτρη Μπέλο του δήλωσε ότι αν πάνε σε ασυλία θα τον χωρίσει.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα… πέναλτι και οι δυο ομάδες μπήκαν σε δοκιμασία γευσιγνωσίας.

Τζον και Μάρλεν κλήθηκαν να δοκιμάσουν μια σούπα που έφτιαξαν οι κριτές και να βρουν όσο περισσότερα υλικά μπορούσαν. Η Μάρλεν, δεν σταμάτησε στιγμή να αναδεικνύει το μπριο και τη τσαχπινιά της εκνευρίζοντας τους συμπαίκτες της ενώ ο Τζον φάνηκε πιο προσηλωμένος και κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που σαν αρχηγός της μπλε ομάδας κατάφερα να κερδίσω μια τόσο δύσκολη δοκιμασία», δήλωσε ο Τζον στη κάμερα της παραγωγής.

«Μας έχει φάει η γκουρμεδιά», είπε φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα όταν βλέπει ότι μέσα στη σούπα υπήρχε μαραθόσπορος και κανείς δεν το ανέφερε.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης, ο αρχηγός της πράσινης ομάδας δήλωσε μετανιωμένος που άφησε τη Μάρλεν να πάρει μέρος στο Τεστ Γευσιγνωσίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό