20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Η Μαριτίνα δεν είδε στο σπίτι πέραν του Σωτήρη που παντρεύτηκα κανέναν άλλον»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση στην Νανά Παλαιτσάκη και την εκπομπή “Mega καλημέρα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της Μαριτίνα αλλά και τον τρόπο που εκείνη την μεγάλωσε όντας μόνη της:

«Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνει μόνη της μια γυναίκα γιατί πρέπει να κρατάς δύο ρόλους. Ακόμα και τώρα που η Μαριτίνα είναι 23 ετών, μου λέει έχω να ανάγκη να είσαι περισσότερο μαμά, γιατί είσαι πιο πολύ μπαμπάς. Έχω πει στην κόρη μου ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος, είμαι μαμά-μπαμπάς. Σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες που έχουν επαγγέλματα πιο περιορισμένα οικονομικά, είναι πολύ δύσκολο.

Την Μαριτίνα την ενημέρωσα για την πραγματικότητα της όταν ήταν 2 ετών. Θεωρώ ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια για όλα τα πράγματα. Δεν είναι μόνο για το θέμα αυτό, είναι για οτιδήποτε. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος που είναι gay, να βασανίζεται 30 χρόνια και στα 30 του να λέει ‘ξέρετε, εγώ έχω αυτή την τάση’, είναι ένα βασανιστήριο που αποκλείεται ο άνθρωπος να μην έχει αποκτήσει προβλήματα ψυχολογικά.

Τα προβλήματα που έχουν στην εποχή μας τα παιδιά είναι άπειρα και εγώ που είμαι μια γυναίκα μόνη, άλλαξα πάρα πολύ τη ζωή μου. Ήμουν πολύ πιο έξω και στη διασκέδαση και στα φλερτ και στο να κάνω πιο εύκολα έναν δεσμό. Κόπηκαν αυτά όταν απέκτησα τη Μαριτίνα. Δεν μπορούσαν στο σπίτι μου να πηγαινοέρχονται ένα φλερτ που μου άρεσε 2-3 μήνες και ένας άλλος τους επόμενους 3 μήνες. Η Μαριτίνα δεν είδε στο σπίτι πέραν του Σωτήρη που παντρεύτηκα κανέναν άλλον».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό