20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η Μαρί Κωνσταντάτου παντρεύτηκε με τον Γιάννη Κεντ -«Κρυφά», πριν ένα χρόνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Παντρεμένη εδώ και έναν χρόνο με τον Γιάννη Κεντ είναι η Μαρί Κωνσταντάτου, όπως αποκάλυψε η ίδια σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, αιφνιδιάζοντας τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης η Μαρί Κωνσταντάτου και ο σύντροφός της από το 2019, Γιάννης Κεντ, βρέθηκαν παρέα σε εκδήλωση, με τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών να τους προσεγγίζουν προκειμένου να αποσπάσουν κάποια δήλωσή τους.

Η ίδια, μιλώντας μαζί τους, ρωτήθηκε αν σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της, με τη Μαρί Κωνσταντάτου να απαντά ότι αυτό έχει γίνει ήδη, και μάλιστα πριν από έναν χρόνο.

Μαρί Κωνσταντάτου για τον «κρυφό» γάμο της: Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι μπορεί να το καταφέρει«Είμαι πολύ καλά. Έχω παντρευτεί. Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, είμαι ήδη παντρεμένη. Σας ξάφνιασα, αφού μου κάνατε την ερώτηση, δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, οπότε σας απάντησα. Σε λίγο θα έχουμε επέτειο. Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι μπορεί να το καταφέρει. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Γιάννη μιλάω για τον γάμο μας, μου έχουν εκμαιεύσει αυτό που διαφυλάξαμε έναν χρόνο», είπε η Μαρί Κωνσταντάτου στους δημοσιογράφους, και απευθυνόμενη στο τέλος στον σύζυγό της, ο οποίος την παρακολουθούσε ενώ μιλούσε.

Για τον «κρυφό» γάμο του ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία ανέφερε ότι γνώριζε τα ευχάριστα νέα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό