16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Μαρία Κορινθίου έδειξε τη στήριξή της στον Γιάννη Αϊβάζη στο ξεκίνημα στο Asia Express

Ειδήσεις Ελλάδα

O Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημηρόπουλος βρέθηκαν στο Λάος και ήταν το νέο ζευγάρι, που μπήκε στο Asia Express.

Το Asia Express στο Star, παραμένει αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού κάθε Παρασκευή και όχι άδικα.

Οι περιπέτειες των παικτών συνεχίστηκαν στο Λάος με μια έκπληξη καθώς τα ζευγάρια έγιναν ξανά έξι!

Συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί, Γιάννης Αϊβάζης και Λευτέρης Δημηρόπουλος βρέθηκαν στο Λάος και είναι η νέα δυάδα φίλων που θέλει να κερδίσει στο Asia Express.

«Νιώθω ότι είναι πολύ ανταγωνιστικοί, δεν τον ξέρω τον Αϊβάζη, δεν έχουμε συναναστραφεί, φαίνεται όμως, μπήκαν και οι δύο με μια διάθεση τύπου… Ήρθαμε να σας κερδίσουμε» σχολίασε ο Fipster χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν κάποιοι που χαρήκανε σίγουρα και φάνηκε αυτό. Είναι τρομερή η αίσθηση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού, αρκεί να υπάρχει θετική ενέργεια, δεν υπάρχει τόση. Το να μπαίνεις μέσα και να μην σου μιλάνε, είναι απίστευτο, χαζό. Είναι τραγικό» ανέφερε ο Γιάννης Αϊβάζης όταν αντιλήφθηκε το περίεργό κλίμα κατά την είσοδό τους.

https://www.instagram.com/p/Cj_XsuwqK79

Πάντως, κατά την διάρκεια του πρώτου του race ο Γιάννης Αϊβάζης έβαλε τα κλάματα καθώς κάποιακορίτσια στο Λάος του θύμισαν την κόρη του Ισμήνη.

«Συγκινήθηκα, είδα τα κοριτσάκια και συγκινήθηκα! Εκεί που ταξιδεύαμε μέσα στο λεωφορείο είδα τα κοριτσάκια και εγώ σκεφτόμουν την κόρη μου» είπε ο Αϊβάζης ξεσπώντας σε κλάματα.

Η Μαρία Κορινθίου δεν έκρυψε τη συμπαράστασή της στο ξεκίνημα του αγαπημένου της στο Asia Express με ένα στόρι στο Instagram.

Πάντως το Twitter τρόλαρε τον νέο παίκτη και πάλαι ποτέ παρουσιαστή της Παταγονίας, του πάλαι ποτέ ριάλιτι επιβίωσης.

Σοβαρό ατύχημα για τον Γιώργο Μαυρίδη:

Ο παίκτης δεν μπορούσε να περπατήσει και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Πατάω το πρώτο σκαλοπάτι, στο δεύτερο φεύγω έτσι και κατέβηκα τα σκαλοπάτια με την πλάτη» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης μετά το ατύχημα του.

«Έχει κάνει μια εκδορά στη δεξιά οσφυϊκή χώρα. Πιθανόν να υπάρχει αιμάτωμα στα μαλακά μόρια εκεί, δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τη μέση του. Παρόλα αυτά θέλουμε να τον δούμε λιγάκι σήμερα και να δούμε πως θα εξελιχθεί. Σήμερα δεν θα συμμετέχει στο race», τόνισε ο γιατρός της παραγωγής.

«Βγήκα απ’ την τουαλέτα και τον είδα πεσμένο κάτω, οπότε τρόμαξα πάρα πολύ. Είδα ότι κάτι έγινε αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω. Μετά είδα τη μέση του και κατάλαβα και τον βλέπω ότι δεν μπορεί ούτε τα παπούτσια να βάλει, ούτε να αλλάξει τη βερμούδα οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητάμε για race σήμερα», είπε η Κρίστη Καθάργια για τον αγαπημένο της.

Πάντως την ασυλία κέρδισε ξανά ο Νάσος Γαλακτερός με τον γιο του!

Αγαπημένοι του κοινού με τρολάρισμα στο Twitter παραμένουν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipsterr.

Τα καυγαδάκια των δύο φίλων, έχουν προκαλέσει για μια ακόμα φορά επικά σχόλια.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό