17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Μαντόνα σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε αποκαλύψεις για τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, προχώρησε η Μαντόνα. 

Η 65χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι τέθηκε σε τεχνητό κώμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με βακτηριακή λοίμωξη.

Ήταν στη διάρκεια της περιοδείας της στο Μπρούκλιν, σύμφωνα με τη MailOnline, που η Μαντόνα μίλησε για τη σκληρή μάχη που έδωσε τον Ιούνιο, που την έκανε να εισαχθεί στην εντατική μετά από πνευμονική και νεφρική ανεπάρκεια.

«Υπάρχουν ορισμένοι πολύ σημαντικοί άνθρωποι στον χώρο απόψε που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο. Υπάρχει μια πολύ σημαντική γυναίκα που με έσυρε στο νοσοκομείο.

Δεν θυμάμαι καν. Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες. Μου έσωσε τη ζωή. Ευχαριστώ Shavawn», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαντόνα.

Η σταρ, που ακολουθεί την Καμπάλα από το 1996, συνέχισε για να ευχαριστήσει τον δάσκαλό της που ήταν δίπλα της στο νοσοκομείο. Ήταν μόνο η φωνή του που άκουσε ενώ βρισκόταν σε κώμα.

«Άκουσα μόνο τη φωνή του»

«Η μόνη φωνή που άκουσα ήταν η δική του. Τον άκουσα να λέει ‘σφίξε το χέρι μου’».

Η Μαντόνα, μητέρα της 27χρονης Lourdes, του 23χρονου Rocco, του 18χρονου Da, της 17χρονης Mercy James και των 11χρονων δίδυμων Estere και Stelle, ευχαρίστησε τα παιδιά της που ήταν δίπλα της στο νοσοκομείο.

«Όταν άρχισα να έχω τις αισθήσεις μου για πρώτη φορά είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται γύρω μου. «Έπρεπε σχεδόν να πεθάνω για να έχω όλα τα παιδιά μου σε ένα δωμάτιο», τόνισε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό