17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η μακάβρια προειδοποίηση των οπαδών της Σπέτσια για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Την οργή τους για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας τους θέλησαν να εκφράσουν οι οπαδοί της Σπέτσια, με πρωταγωνιστή της ενέργειάς τους να είναι το κομμένο κεφάλι ενός γουρουνιού.

Συνέχεια στις κακές περσινές της εμφανίσεις, οι οποίες την οδήγησαν στον υποβιβασμό από τη Serie A, δίνει η Σπέτσια, με τον ιταλικό σύλλογο να βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μετά από το πέρας των πρώτων 13 αγωνιστικών, η ομάδα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, είναι στη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς, με απολογισμό 5 ήττες, 7 ισοπαλίες και -μόλις- 1 νίκη.

Αυτό οδήγησε τη διοίκηση του συλλόγου να απολύσει τον προπονητή της, Μασιμιλιάνο Αλβίνι, προσλαμβάνοντας στη θέση του τον Λούκα Ντε Άντζελο, προκειμένου να γλυτώσουν τον δεύτερο σερί υποβιβασμό.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν περιορίζονται εντός γηπέδου για τον σύλλογο της Λιγουρίας, με τους οπαδούς της Σπέτσια να “είναι στα κάγκελα” με την απόδοση των παικτών της ομάδας τους, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

Συγκεκριμένα, μετά το ισόπαλο εντός έδρας 2-2 κόντρα στην Τερνάνα, βανδάλισαν με μπογιά το αυτοκίνητο του Βέρντε, ενώ μετά την αποτυχημένη τους προσπάθεια να μιλήσουν κατ’ ιδίαν με τη διοίκηση προχώρησαν σε μια συμβολική, αλλά μακάβρια κίνηση.

Το πρωί της Πέμπτης (16/11) κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Σπέτσια, προσέγγισαν το γήπεδο της ομάδας και ανάρτησαν πανό με το μήνυμα “ο χρόνος σας τελειώνει”, συνοδευόμενο από το κεφάλι ενός νεκρού γουρουνιού, με την πίεση -πλέον- να είναι στη μεριά των υπευθύνων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό