17.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η μαγευτική παραλία με τα γαλάζια νερά που είναι σε νησί αλλά πας με αυτοκίνητο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορείς να κάνεις και διακοπές το φθινόπωρο

Η Λευκάδα αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν να ταξιδέψουν οδικώς για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι παραλίες της κλέβουν τις εντυπώσεις με τα κρυστάλλινα νερά. Μια από αυτές είναι και το Κάθισμα.

Η παραλία με ατελείωτα γαλάζια νερά την οποία θα βρεις στην δυτική πλευρά του νησιού. Με μια ακτογραμμή που όσο και να περπατάς, δεν τελειώνει, δεν αποτελεί τυχαία μια από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού. Ένα νησί το οποίο, όπως είπαμε, προσεγγίζεις οδικώς. Η παραλία Κάθισμα έχει ένα μεγάλο μέρος οργανωμένο στο οποίο λειτουργούν και αρκετά μαγαζιά με μουσική και φαγητό, από τα πιο φημισμένα στη Λευκάδα. Θα βρεις εύκολα ξαπλώστρα και ομπρέλα ακόμη και πολύ μπροστά στην παραλία, κοντά στο νερό όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Στη συγκεκριμένη παραλία θα βρεις άπλετο χώρο για να βάλεις την ομπρέλα σου και την πετσέτα σου και να κάτσεις για να απολαύσεις τον ήλιο να δύει μέσα στη θάλασσα. Επίσης στη συγκεκριμένη παραλία μπορείς να απολαύσεις αρκετά θαλάσσια σπορ ενώ θα δεις πολλές φορές να προσγειώνονται και αλεξίπτωτα πλαγιάς τα οποία έχουν ξεκινήσει την πτήση τους από το χωριό Εξάνθεια.

Πάρε μια γεύση από την παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα, μέσα από το κανάλι n.p. production του Youtube…

Λευκάδα: Διακοπές και το φθινόπωρο

Αν κάποιος θέλει να συνεχίσει τις διακοπές του και το φθινόπωρο η Λευκάδα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό. Ο κόσμος αραιώνει, οι παραλίες είναι όλες δικές σου και οι τιμές πολύ καλές σε καταλύματα και εστιατόρια. Εκτός από την παραλία Κάθισμα, πολύ διάσημο στη Λευκάδα είναι και το Πόρτο Κατσίκι και όχι άδικα. Τα λευκά βράχια σε συνδυασμό με τα γαλάζια νερά, δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό. Ακόμη μια πανέμορφη παραλία στη Λευκάδα την οποία δεν γνωρίζουν πολλοί είναι η παραλία Μύλος που μοιάζει σαν Χαβάη.

Οι διακοπές στη Λευκάδα το φθινόπωρο είναι αυτό που θες ακόμη και για τρεις μέρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό