23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Μέγκαν Μαρκλ σε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση με τζιν στο γρασίδι

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια ασυνήθιστα χαλαρή εμφάνιση για τα δεδομένα της, προχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ . Η δούκισσα του Σάσσεξ εμφανίστηκε στο Instagram με ένα casual σύνολο, για να υποστηρίξει την οργάνωση Alliance of Moms.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram την Τετάρτη η συνιδρύτρια της Alliance of Moms -και φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, Kelly McKee Zajfen, η Μέγκαν εμφανίζεται με λευκό μπλουζάκι και τζιν – μια εμφάνιση που συμπληρώθηκε από μερικά χρυσά βραχιόλια στο χέρι της.

Στο μπλουζάκι της δούκισσας, η φράση «Love Like a Mother» ήταν γραμμένη με μια ρετρό κόκκινη στάμπα. Αυτό το σλόγκαν αποτελεί μέρος μιας νέας καμπάνιας της Alliance of Moms, η οποία υποστηρίζει τις νεαρές μαμάδες στο σύστημα αναδοχής του Λος Άντζελες.

Στο φωτογραφικό slideshow, η Μέγκαν και η Zajfen κάθονται στο γρασίδι μπροστά από έναν πέτρινο τοίχο καθώς χαμογελούν για τις φωτογραφίες. Μαζί τους ήταν και η Abigail Spencer, ιδρύτρια της County Line Florals στο Λος Άντζελες.

Μόλις τον περασμένο μήνα, η Μέγκαν Μαρκλ και η Zajfen πήγαν ένα ταξίδι για σκι με μια άλλη φίλη τους, τη Heather Dorak, το οποίο επίσης καταγράφηκε στο Instagram. Η δούκισσα εγκατέλειψε το Instagram το 2018, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σπάνιo σε αυτό.

Ωστόσο, επέστρεψε αθόρυβα τον Μάρτιο, όταν δημιούργησε ένα προφίλ για το νέο lifestyle brand της, American Riviera Orchard.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό