22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Μέγκαν Μάρκλ «σπάει» τη σιωπή της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κίνηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να επαναλανσάρουν τον ιστότοπό τους Archewell, το όνομα «ομπρέλα» όλων των φιλανθρωπικών και επιχειρηματικών τους προσπαθειών, με το όνομα «Sussex.com» πυροδότησε κατηγορίες ότι προσπαθούν να γίνουν «πιο βασιλικοί». Η Δούκισσα του Sussex θέλοντας να υπερασπιστεί τον νέο αυτό εγχείρημα έσπασε τη σιωπή της και έδωσε την δική της απάντηση απέναντι σε όσους ασκούν έντονη κριτική. 

Μέλη της βασιλικής οικογένειας είπαν στη MailOnline πως ο ιστότοπος, που δημιουργήθηκε από το πρακτορείο Article, δεν βγάζει νόημα και παράλληλα δημιουργεί μια θολή γραμμή μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, καθώς ήδη από το 2020 είχε ζητηθεί από ζευγάρι να εγκαταλείψει τον τίτλο «Sussex», μετά και την παραίτηση τους από τα βασιλικά καθήκοντα.

«Υπάρχει ένας λόγος που έχω δουλέψει με τον Royan και την ταλαντούχα ομάδα στο Article για μια δεκαετία: η προσοχή τους στη λεπτομέρεια, η δημιουργικότητα και η φροντίδα τους, και η στοχαστική προσέγγιση του σχεδιασμού, καθώς και της εμπειρίας του χρήστη» ανέφερε αρχικά η Μέγκαν Μαρκλ για να προσθέσει «δεν είναι απλώς designers. Είναι συνεργάτες που εξυψώνουν τις ιδέες σας σε οπτικές ταυτότητες. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη εταιρεία. Επιπλέον είναι Καναδοί, άρα είμαι θαυμάστρια».

Η ανακοίνωση της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται καθώς η δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία για την παραγωγή podcast με το αμερικανικό δίκτυο Lemonada Media που ιδρύθηκε από γυναίκες και στοχεύει στο να κάνει τη ζωή «λιγότερο χάλια» με εκπομπές γύρω από το σεξ, τη θλίψη και τα LGBTQ ζητήματα.

Η ιστοσελίδα «Sussex.com»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψαν τη νέα τους ιστοσελίδα Sussex.com το απόγευμα της Δευτέρας 12/2, επιμένοντας πως το ζευγάρι «διαμορφώνει το μέλλον μέσων επιχειρηματικών κινήσεων και φιλανθρωπιών», ενώ δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν και τους βασιλικούς τους τίτλους.

Συγκεκριμένα στην εν λόγω ιστοσελίδα αναφέρεται: «Το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ διαμορφώνει το μέλλον μέσω των επιχειρήσεων και της φιλανθρωπίας.

Έχει επίσης συνδέσμους με το Ίδρυμα Archewell και την Archwell Productions, καθώς και τον αμφιλεγόμενο ιστότοπο sussexroyal.com που βγήκε στον αέρα το 2020 και συνέπεσε με την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η διαμόρφωση της ιστοσελίδας πάντως υποδεικνύει ότι το ζευγάρι θα χρησιμοποιεί τον ιστότοπο για να μοιράζεται τις προσωπικές και τις επίσημες ανακοινώσεις του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό