17 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρίσκει… σκούρα με το Big-5

Ειδήσεις Ελλάδα

 Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να «αποδράσει» με το διπλό, απ’ το Άνφιλντ, μένοντας στην ισοπαλία (1-1), για το ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League. Παιχνίδι που ήταν το τελευταίο ανάμεσα στους δύο «γίγαντες» της προπονητικής, Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ, αφού ο δεύτερος έχει ανακοινώσει, πριν μερικούς μήνες, την αποχώρησή του, απ’ την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων».

Παρά την πρωταθληματική, για άλλη μία σεζόν, πορεία των «πολιτών», στα ντέρμπι με το Big-5 (Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ) δεν τα πάει και τόσο καλά. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει κερδίσει μόλις μία απ’ αυτές τις ομάδες στο Αγγλικό πρωτάθλημα και ίσως είναι ο λόγος που δεν απολαμβάνει την κορυφή και βρίσκεται στην 3η θέση.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει κερδίσει, μόνο, την συμπολίτισσά της Γιουνάιτεντ και μάλιστα δύο φορές (3-0 και 3-1), αλλά με τις υπόλοιπες «μεγάλες» τα βρίσκει σκούρα. Μετράει μία ήττα και πέντε ισοπαλίες, ενώ δεν έχει παίξει στον δεύτερο γύρο με Άρσεναλ (εντός) και Τότεναμ (εκτός). Απομένουν άλλες 8 αγωνιστικές ώστε να δούμε αν καταφέρει να κατακτήσει back to back το πρωτάθλημα, ενώ έχει προκριθεί, ήδη, στα προημιτελικά του Champions League. Στο FA Cup αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ (11/03, 22:00), για τους «8». Οι «καρακάξες» απέκλεισαν τη Σίτι στη φάση των «32» του Λιγκ Καπ (1-0).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό