23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Μάντσεστερ Σίτι «πάτησε» την περσινή της εκτός έδρας επίδοση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι βίωσε τη σεζόν 2022-2023 την καλύτερη αγωνιστική χρονιά της ιστορίας της. Οι «πολίτες» εκτός από το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Αγγλία, κατέκτησαν το πρώτο τους Champions League, κάτι το οποίο προφανώς, ήταν η κορυφαία στιγμή στη ζωή του συλλόγου.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει φτιάξει τρομερή ομάδα τα τελευταία χρόνια και πλέον κάθε σεζόν, στόχος της Σίτι είναι η κορυφή. Στη φετινή Premier League, έχει 59 βαθμούς μετά από 26 αγωνιστικές, έχει 59 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Τι ιδιαίτερο ρεκόρ κατάφερε να καταγράψει όμως η ομάδα του Πεπ;

Οι «μπλε» επικράτησαν της Μπόρνμουθ εκτός έδρας με 1-0 χάρις σε γκολ του Φιλ Φόντεν. Με αυτό το «διπλό», η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τα 14 φέτος στο πρωτάθλημα. Το ιδιαίτερο της υπόθεσης, είναι ότι πέρσι, που κατέκτησε το πρωτάθλημα, είχε συνολικά 13. Ήδη δηλαδή έχει καλύτερη επίδοση από τη σεζόν 2022-2023, ενώ απομένουν 6 ακόμα ματς μακριά από το «Έτιχαντ».

Όσο για την Μπόρνμουθ, φαίνεται πως είναι η αγαπημένη αντίπαλος του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός προπονητής έχει αντιμετωπίσει 13 φορές ως προπονητής τα «κεράσια» και μετράει ισάριθμες νίκες.

Pep Guardiola has a better 100% record vs. Bournemouth than any other side he has faced during his managerial career:

WWWWWWWWWWWWW

◉ Scored: 38 ◉ Conceded: 7

13 is only unlucky for some. 😀 pic.twitter.com/b4jlFQjLpn

— Squawka (@Squawka) February 24, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό