23.1 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

«Η μάνα μου με λέει ότι είμαι ξινός»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Ορφέα Αυγουστίδη, υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής τους, την Τετάρτη το μεσημέρι, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.  Ο πρωταγωνιστής του Σασμού, μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του με την μητέρα του Μαρία Τζομπανακη, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha:  

«Είναι απολαυστικό που παίζω με τη μαμά μου. Κάποια στιγμή μέσα από την κούραση της δουλειάς να πεις “έλα να σου πω”. Και με τον ξένο! Μπαίνουν κάποια όρια. Κάποια στιγμή το γύρισμα μπορεί να φρενάρει από την κούραση. Και δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, είναι τόσοι άνθρωποι από πίσω. Για αυτούς δεν υπάρχει αυτό, είναι εκεί! Εγώ να σεβαστώ τον τρόπο που η μαμά διεκδικεί τον τρόπο που θέλει να κάνει και εκείνη αντίστοιχα. Η μάνα μου με λέει ότι είμαι ξινός. Μόνο εκείνη με λέει! Ξεσπάσματα δεν έχουμε με τη μαμά στη δουλειά. Όταν έφυγε Αμερική είχαμε 1,5 χρόνο να βρεθούμε. Ήταν δύσκολο γιατί και με τα Skype έπρεπε να συντονιστούμε και με τις ώρες. Πήγαμε, όμως, και εμείς και μείναμε ένα μήνα εκεί».

Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός, αποκάλυψε ότι ο Σασμός θα ολοκληρώσει φέτος τον κύκλο του, αφού απ’ ότι φαίνεται δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν:  

«Απ’ ότι ξέρω ο Σασμός δεν θα πάει και τέταρτη σεζόν. Ξέρω ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί κλείνουν για άλλες δουλειές. Οι δουλειές έχουν από μόνες τους ημερομηνία λήξης. Μερικές φορές είναι και συνήθεια αυτό και λες “λίγο έμεινε, ας το κάνω”. Οι συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Μου έχει τύχει να μην βρίσκω άλλη σύνδεση, έναν λόγο που πηγαίνω με χαρά. Μου έχει τύχει με δουλειές να μην βλέπω πότε τελειώνει η κάθε δουλειά. Το During όταν τελείωσε, εγώ δεν είχα φτάσει στο τέλος της ακόμα. Ήθελα να έχει κι άλλο μέσα μου. Ένα μέρος του κοινού θέλει ακόμα να το δει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό