15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η μάγισσα: Η Θεοφανώ αντιμέτωπη με την Κυπριανή- Οι περιλήψεις της εβδομάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μάγισσα: Η Θεοφανώ έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο εχθρό της και η κουβέντα τους παίρνει περίεργη τροπή. 

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι συναντάει τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους, ενώ ο Μάρκος διώχνει τον Τζανή από τον πύργο δύσκολες στιγμές περνάει η Θεοφανώ, η οποία βρίσκεται δεμένη στο σπίτι της ‘Άννας και προσπαθεί να καταλάβει ποιος και γιατί την κρατάει εκεί. Την ίδια στιγμή, η παραδοχή του Αντρέι για τον παράνομο δεσμό του Τζανή και της Μεταξίας αλλά και η δολοφονία του βρέφους, που ξανάρχεται στο προσκήνιο, φτάνουν όλους τους Λασκαραίους στα όριά τους.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Αντρέι με τον Κανέλλο ανακρίνουν τον Τζανή για τον θάνατο του βρέφους. Ωστόσο, βρίσκονται αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που τους σοκάρουν. Παράλληλα και κρυφά απ’ όλους, ο Βρώτσος αιχμαλωτίζει μια κοπέλα που έχει στα χέρια της το κλειδί της αλήθειας, ενώ ένας μυστηριώδης άντρας κατευθύνεται προς το σπίτι που κρατείται η Θεοφανώ. Στον πύργο, ο Αντρέι έρχεται πια πρόσωπο με πρόσωπο με τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού.

Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος παίρνει μια σκληρή απόφαση για την τύχη του Τζανή μετά την αποκάλυψη της προδοσίας του και η Δαμιανό κάνει τα πάντα για να τον αποτρέψει. Συγκεκριμένα, ο πρώτος ανακοινώνει σε όλους πως θα διώξει τον αδελφό του από τον πύργο και πως η τιμωρία του θα είναι να μείνει πια μακριά απ’ όλους. Από την άλλη, ο Σπήλιος δεν δέχεται να διαλυθεί ο γάμος της Μεταξίας και του Μάρκου.

Η Θεοφανώ ψάχνει τον πατέρα της

Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους και η Θεοφανώ την ίδια ώρα καταφέρνει να ελευθερωθεί. Μάλιστα, θέλοντας να αντιμετωπίσει τον εχθρό της κατά πρόσωπο, ζητάει απ’ την Αγάθη μια πολύ επικίνδυνη χάρη. Η κοπέλα παίρνει το ρίσκο και συναντάει την Κυπριανό κατά πρόσωπο. Η συζήτησή τους, όμως, παίρνει επικίνδυνη τροπή. Εν τω μεταξύ, μετά την ακύρωση της συμφωνίας με τον Δραγουμάνο, οι σχέσεις των Λασκαραίων με τους Γερακάρηδες φτάνουν ξανά στα άκρα.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Τζανής προσπαθεί να βρει τρόπους για να επιβιώσει, αλλά η ζωή έξω απ’ την ασφάλεια του πύργου προμηνύεται δύσκολη. Παράλληλα, ο Βρώτσος παρακούει μια εντολή του Αντρέι, που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Λίγο μετά, ο τελευταίος μαθαίνει πως η Θεοφανώ βρήκε καταφύγιο στο μοναστήρι, αλλά η κοπέλα στην πραγματικότητα έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τον πατέρα της. Ταυτόχρονα, μια επιστροφή στον πύργο των Γερακάρηδων ανατρέπει ξανά τα δεδομένα, θα καταφέρει ο Αντρέι να την εντοπίσει;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό