16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Λούτον προηγείται απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτό που συμβαίνει στη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται στην ανάπαυλα πίσω στο σκορ από τη «νεοφώτιστη» Λούτον και το όλο το «Κένιλγουορθ Ρόουντ» πρέπει να… παραμιλά!

Από μία εκπληκτική ενέργεια και σέντρα τους Άντρος Τάουνσεντ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ελίτζα Αντεμπάγιο πήδηξε υψηλότερα απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά και «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τέταρτο φετινό γκολ του Άγγλου επιθετικού, ο οποίος διανύει μία καταπληκτική χρονιά, σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να ειπωθεί για την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» προέρχονταν από τέσσερα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτέλεσμα, μετά από τις ισοπαλίες με Λίβερπουλ (1-1), Τότεναμ (3-3) και Τσέλσι (4-4), αλλά και την ήττα την περασμένη αγωνιστική από την Άστον Βίλα (1-0). Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι τραυματίας και απουσιάζει για τους «γαλάζιους» κάτι που έχει αφήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα με ένα τεράστιο πρόβλημα να διαχειριστεί.

Η Σίτι δεν έχει καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία και φαίνεται εξαιρετικά πιθανό η απόστασή της από την κορυφή της Premier League και την πρωτοπόρο Λίβερπουλ να αυξηθεί στους 7 βαθμούς (!) εφόσον δεν γυρίσει το ματς.

Ποιο είναι το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα όμως; Ότι το ρόστερ της Λούτον έχει χρηματιστηριακή αξία 87 εκατ. ευρώ, ενώ αυτό της Σίτι έχει 1.3 δις! Όπως είχε και πει και ο «θρύλος» του ποδοσφαίρου Γιόχαν Κρόιφ: «δεν έχω δει ποτέ μία σακούλα με λεφτά να βάζει γκολ!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό