22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Λετίθια «κάρφωσε» με το βλέμμα της τον Φελίπε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η βασίλισσα Λετίθια συνόδευσε τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας στο ετήσιο μνημόσυνο που τελέστηκε στο κάστρο του Ουίνσδορ στο Λονδίνο για τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το στιγμιότυπο που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός αφορά τα τρία πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ισπανικής βασιλικής οικογένειας. Η Λετίθια αντικρίζοντας το εν λόγω στιγμιότυπο δεν μπόρεσε να κρατηθεί και έριξε ένα βλέμμα όλο νόημα προς τον σύζυγό της.

Στο μνημόσυνο συζητήθηκε έντονα το γεγονός ότι νυν βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε Ε και ο εξόριστος πατέρας του, πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος ήρθαν πιο κοντά παρά τις σαφείς αποστάσεις που έχει λάβει η οικογένεια μετά την αποκάλυψη των σκανδάλων που βαραίνουν το όνομά του τέως μονάρχη.

Μάλιστα παρά την παρουσία πολλών φωτογράφων, πατέρας και γιος δεν έκρυψαν τη σχέση τους. Συγκεκριμένα μέσα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου η εικόνα ήταν αποκαλυπτική. Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος κάθισε δίπλα στη βασίλισσα Λετίθια και δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου σημάδια έντασης.

Η αποκαλυπτική ματιά της βασίλισσας Λετίθια

Τόσο μέσα όσο και έξω από το παρεκκλήσι, ο 85χρονος εξόριστος βασιλιάς που είναι εμφανώς καταβεβλημένος και έχει κινητικά προβλήματα στηρίχθηκε πάνω στον γιο του ο οποίος δεν αρνήθηκε να του παράσχει βοήθεια. Έτσι, η βασίλισσα Λετίσια δεν απέφυγε να κοιτάξει προς το μέρος τους και το βλέμμα της ήταν αποκαλυπτικό.

Reuters

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Lecturas, αν κάτι χαρακτηρίζει τη βασίλισσα, είναι ότι είναι μια πολύ εκφραστική γυναίκα και αυτό που έδειξε το βλέμμα της ήταν ότι διατηρεί πάντα αποστάσεις από τον Χουάν Κάρλος επιλέγοντας να κάτσει μακριά τους.

Reuters
Η πρόφαση της βασίλισσας Σοφίας

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι σε όλες τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η εικόνα της βασίλισσας Σοφίας δεν δημοσιεύθηκε. Η πρώην βασίλισσα και νυν βασιλομήτωρ, επέλεξε να παραμείνει μακριά από τα φλας των φωτορεπόρτερ καθώς θέλησε να θρηνήσει τον αδελφό της.

Η ίδια διατηρεί σαφείς αποστάσεις από τον Χουαν Κάρλος και αντί να κάτσει με τον γιο και τη νύφη της επέλεξε να σταθεί στην πλευρά της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας μαζί με την αδελφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη αλλά και τη χήρα του Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό