17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η λειτουργία τύπου LinkedIn για εύρεση εργασίας μέσω του X

Ειδήσεις Ελλάδα

Η X Corp. ανακοίνωσε επίσημα τη προσθήκη μιας νέας λειτουργίας στο κοινωνικό δίκτυο της (πρώην Twitter), η οποία θα προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αναρτούν αγγελίες εργασίας απευθείας στην πλατφόρμα, σε μια απόπειρα να ανταγωνιστεί το LinkedIn.

Η λειτουργία ονομάζεται Hiring και είναι διαθέσιμη σε Beta έκδοση που δοκιμάζουν ήδη ορισμένες επιλεγμένες εταιρείες, αλλά όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αιτηθούν να συμμετέχουν και αυτοί στην δοκιμαστική διαδικασία, αρκεί να αποτελούν συνδρομητές του πακέτου X Premium.

Σε αυτήν την πρώιμη φάση είναι λογικό το σύστημα αγγελιών εργασίας να μην είναι τόσο εμπλουτισμένο όσο αυτό που γνωρίζουμε από το LinkedIn, ωστόσο, θεωρείται θέμα χρόνου η προσθήκη περισσότερων στοιχείων, αν φυσικά αποδειχθεί από τις δοκιμές πως υπάρχει ενδιαφέρον για μια τέτοια προοπτική μέσα από το X.

Όπως και να ‘χει, βλέπουμε ότι η διοίκηση του Elon Musk πειραματίζεται με νέα στοιχεία για το X, το οποίο υπενθυμίζουμε πως απώτερος στόχος είναι να λειτουργήσει ως η πλατφόρμα για οτιδήποτε μπορεί να κάνει κάποιος χρήστης στο Internet. Σαφέστατα, όμως, απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί ως η απόλυτη εφαρμογή – υπηρεσία – πλατφόρμα για την ώρα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό