20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Λανς άφησε εκτός Ευρώπης τη Σεβίλλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Σεβίλλης από την Ευρώπη ολοκληρώθηκε απόψε με την ήττα στη Γαλλία (1-2) από τη Λανς, που άφησε τους Ανδαλουσιανούς στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου στο Champions League.

Οι Ισπανοί χρειάζονταν μόνο νίκη για να συνεχίσουν, ως τρίτοι του γκρουπ, στο Europa League, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν καμία διάθεση να πάνε σπίτι τους από τον Δεκέμβριο και είναι αυτοί που θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι και το νέο έτος.

Η Σεβίλλη, με πολλές απουσίες, είχε δοκάρι στο 57΄ με τον Πεδρόσα και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Φρανκόφσκι (με πέναλτι) στο 63΄. Η απάντηση των Ισπανών ήρθε με τον ίδιο τρόπο στο 79΄ κι εκτελεστή τον Σέρχιο Ράμος.

Με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο διαρκώς στην επίθεση για το γκολ της πρόκρισης, στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων οι Γάλλοι έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Φουλζινί νίκησε στο τετ-α-τετ τον Ντμίτροβιτς για το τελικό 2-1.

Την ίδια ώρα, Αϊντχόφεν και Άρσεναλ «βολεύονταν» σε μια αδιάφορη ισοπαλία (1-1) στο «Φίλιπς Στάντιον», αφού είχαν ήδη διασφαλίσει τη συνέχεια στην κορυφαία διοργάνωση, με πρώτους του ομίλου τους Άγγλους.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα προηγήθηκε στο 42ο λεπτό με τον Ενκέτια και οι γηπεδούχοι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 50΄ με τον Φέρτεσεν. Από εκείνο το σημείο και ύστερα το παιχνίδι έγινε… εκπαιδευτικό διπλό, καθώς δεν υπήρχε λόγος πίεσης για κανέναν από τους αντίπαλους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό