17.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η Λίβερπουλ έκλεισε σπουδαία μεταγραφή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ έχει ήδη στρέψει το βλέμμα της στην προετοιμασία της νέας σεζόν, μία χρονιά χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ στην άκρη του πάγκου. Ο σύλλογος είναι πιθανό να περάσει μία τεράστια περίοδο… κρίσης δίχως τον Γερμανό τεχνικό και για αυτό η διοίκηση φαίνεται πως έχει προνοήσει και έχει ήδη βρει τον άνθρωπο για να υλοποιήσει το πλάνο της!

Έτσι, η πρώτη μεταγραφή ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που έπεται είναι… εκτός των τεσσάρων γραμμών, αφού οι «ρεντς» έχουν έρθει σχεδόν ολοκληρωτικά σε συμφωνία με τον Μάικλ Έντουαρντς, ώστε να επιστρέψει στο κλαμπ. Ο Έντουαρντς ήταν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας από το 2015 έως και το 2022 και όλες οι καταπληκτικές μεταγραφικές κινήσεις που είχε πραγματοποιήσει η Λίβερπουλ σε αυτό το διάστημα φέρνουν την… υπογραφή του.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Λίβερπουλ επιχείρησε να τον προσεγγίσει ξανά, αφού πρόσφατα εκείνος είχε απορρίψει την πρόταση της να επανέλθει, και αναμένεται τελικά να αναλάβει τα ηνία ολόκληρου του αθλητικού πρότζεκτ. Μάλιστα, μαζί του θα έρθει και ο Ρίτσαρντ Χιουζ, ο οποίος είναι αθλητικός διευθυντής στην Μπόρνμουθ την τελευταία 10ετία.

Ο Έντουαρντς είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει απ’ έξω και… ανακατωτά την Λίβερπουλ και η διοίκησή της ήταν 100% βέβαιη πως αυτός μπορεί να οργανώσει το μέλλον χωρίς τον Κλοπ. Ο 44χρονος ευθύνεται για τις μεταγραφές των Φαν Ντάικ, Σαλάχ, Άλισον, Μανέ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο και Κονατέ – μεταξύ άλλων – αλλά και για τις κερδοφόρες πωλήσεις του συλλόγου τα τελευταία χρόνια (Κουτίνιο, Σολάνκε, Ινγκς, Άιμπ κ.ά.).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό