20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η Λέστερ σταμάτησε τη Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια Λίβερπουλ, με βασικό τον Κώστα Τσιμίκα, σπατάλησε πλήθος ευκαιριών, έχασε πέναλτι και τελικά ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Λέστερ με 0-1 και είδε τη Μάντσεστερ Σίτι να αυξάνει τη διαφορά από την ομάδα του Κλοπ στους 6 βαθμούς.

Οι «Αλεπούδες» πήραν τη νίκη με γκολ του  Λούκμαν, που μπήκε αλλαγή στο 56΄ και σκόραρε στο 59΄,  στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής κι έκαναν το καλύτερο δώρο στην πρωτοπόρο Σίτι, η οποία αν νικήσει την Τετάρτη την  Μπρέντφορντ θα βρεθεί ακόμη και στο +9.

Κομβικό σημείο στην αναμέτρηση ήταν η φάση του 16ου λεπτού, όταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Εντιντί, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο Κάσπερ Σμάιχελ έδειξε την κλάση του. Στο «ριμπάσουντ» ο Αιγύπτιος απέτυχε να σκοράρει με κεφαλιά, στέλντοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Ήταν το πρώτο πέναλτι που έχασε ο κορυφαίος σκόρερ της Λίβερπουλ στην Premier League (δεύτερο συνολικά) μετά από 4 χρόνια και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο του 2017 με αντίπαλο την Χάντερσφιλντ.

Αργότερα, στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Μανέ από ασίστ του Ζότα βρέθηκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Σμάιχελ κι εντελώς ανενόχλητος έστειλε την μπάλα… στα πουλιά!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό