16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η κόρη του Μπρους Γουίλις, Σκάουτ, μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 32χρονη Σκάουτ, κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από στιγμιότυπα του 2023 με την λεζάντα: «Μεγάλη χρονιά για μένα. Καλώς ήρθατε στη χαρά».

Μεταξύ αυτών των στιγμιότυπων, ήταν και κάποια με τον πατέρα της, τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. 

: instagram

Σε μια από τις φωτογραφίες, η Σκάουτ στηρίζεται στο στήθος του αγαπημένου ηθοποιού κι εκείνος ακουμπά τα χέρια του, τρυφερά στο κεφάλι της.Φυσικά, η αντίδραση των ακόλουθών της ήταν άμεση, αφού πολλοί έσπευσαν να γράψουν όμορφα λόγια τόσο για εκείνη όσο και για τον ηθοποιό και να στείλουν τις ευχές τους.

: instagram

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του Μπρούς Γουίλις, μένει κάτω από την ίδια στέγη λόγω του προβλήματος της υγείας του.

«Ο Μπρους έχει καλές και κακές μέρες, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, υπάρχουν πολύ περισσότερες κακές μέρες παρά καλές», είπε πρόσφατα μια πηγή στο Us Weekly και συνέχισε: 

«Αυτή η εμπειρία έχει φέρει όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που βρίσκονται μαζί του».

Η σύζυγος του ηθοποιού, Έμα Χέμινγκ Γουίλις, είχε κάνει κι εκείνη μια ανάρτηση στο instagram στις 29 Δεκεμβρίου, με την οποία ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της για την στήριξη που δέχτηκε την περασμένη χρονιά:

«Ο Μπρους το αποκαλεί ‘εσωτερικός κύκλος’. Είναι άνθρωποι που έχουμε την τύχη να έχουμε στη ζωή μας τους οποίους μπορούμε να καλούμε, να εμπιστευόμαστε και να βασιζόμαστε. Είμαι αρκετά τυχερή που μπορούν απλώς να ακούσουν. Αυτό βοηθάει πάρα πολύ.

Λαμβάνω αμέτρητα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης γιατί ο Μπρους είναι τόσο αγαπημένος. Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα γιατί είναι βαθιά, ακατέργαστα και ποιητικά, αλλά σας παρακαλώ να ξέρετε ότι τα εκτιμώ πάρα πολύ. Με κάνουν να νιώθω λιγότερο μόνη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό