20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Χατζίδου βλέπει βίντεο και μαθαίνει για την 28 Οκτωβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μελίτα Παύλου, κόρη της Ελένης Χατζίδου, μαθαίνει για την εθνική επέτειο και δίασημοι Έλληνες εύχονται «Χρόνια Πολλά» στα social media.

Ακριβώς 83 χρόνια έχουν περάσει από την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις που περιείχε το τελεσίγραφο που επιδόθηκε από τον Ιταλό πρέσβη Γκράτσι στον Έλληνα δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά την 28η Οκτωβρίου του 1940.

Η μέρα αυτή αποτελεί ένα ανεξίτηλο σημάδι της ελληνικής ιστορίας και βασική αιτία της εισόδου της Ελλάδας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι περισσότεροι όταν αναφέρονται στην εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, λένε ότι γιορτάζουμε το «Όχι», εννοώντας ότι γιορτάζουμε την άρνηση της παρέμβασης των μεγάλων δυνάμεων στις ελληνικές υποθέσεις.

Οι διάσημοι για την εθνική επέτειο

Σήμερα, 28 Οκτωβρίου 2023, δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι Έλληνες που θέλησαν με τον δικό τους τρόπο να τιμήσουν τη συγκεκριμένη μέρα, αναρτώντας σχετικές δημοσιεύσεις στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Λόγω της ημέρας, η ελληνική σημαία έχει την τιμητική της. Έτσι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Καλομοίρα, ο Κωνστανίνος Βασάλος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανήρτησαν φωτογραφίες σε story με μία ελληνική σημαία να κυματίζει περήφανα στον γαλανό ουρανό.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία που κρατά η ίδια μία ελληνική σημαία. Χαλαρή και ευδιάθετη ποζάρει φορώντας ένα απλό αλλά κομψό outfit.

Μελίτα Παύλου: Η κόρη της Χατζίδου είναι η μικρή πρωταγωνίστρια της 28ης Οκτωβρίου

Τα βλέμματα, όμως, τράβηξε η μικρή Μελίτα Παύλου, κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Η μικρή Μελίτα από νωρίς το πρωί ξεκίνησε να μαθαίνει τι γιορτάζουμε σήμερα, μέσω ενός βίντεο.

Στη συνέχεια η Μελίτα, εμφανώς ενθουσιασμένη, πόζαρε κυματίζοντας την ελληνική σημαία, ενώ λίγο αργότερα, πήγε να παρακολουθήσει την παρέλαση μαζί με την μητέρα και τον πατέρα της.

Ένα άλλο κορίτσι που τράβηξε τα βλέμματα είναι η Εύα Τσιμιτσέλη. Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη συμμετείχε για πρώτη φορά στην παρέλαση και η περήφανη μαμά Βάσω ανέβασε φωτογραφίες της σε story και ποστ καμαρώνοντας.

https://www.instagram.com/p/Cy8FdIPNz0G/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό