17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου έγινε 5 χρονών και είναι ίδια η μαμά της

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δερμάτινο jacket και μπλουζάκι μαύρο των Ramones, η 5χρονη πλέον Ηλέκτρα μάς θύμισε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη mini εκδοχή της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει δυο μεγάλες αδυναμίες κι αυτές είναι οι κόρες που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο, η Λυδία και η Ηλέκτρα. Η Λυδία είναι 7 χρονών, ενώ η Ηλέκτρα έχει σήμερα 15 Νοεμβρίου τα γενέθλιά της και κλείνει τα 5.

Η ηθοποιός έχει εξομολογηθεί σχετικά με την μητρότητα πως: «Ως μαμά ελπίζω να είμαι καλή. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Θέλω τα παιδιά μου να είναι χαρούμενα και όταν μεγαλώσουν να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια με αγάπη, ότι πέρασαν καλά, να μη χρειαστεί να πάνε σε ψυχολόγο για τα παιδικά τους χρόνια».

Η rock κόρη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Η περήφανη μαμά Πηνελόπη δεν γινόταν να μην ευχηθεί στη μικρή της κόρη και δημοσία κι έτσι «ανέβασε» στα social media της μια φωτογραφία της γράφοντας «Σήμερα γιορτάζει ο κόσμος μου όλος».

Όπως είδες από την φωτογραφία, η Ηλέκτρα μοιάζει πολύ με την ηθοποιό, όχι μόνο στα χαρακτηριστικά αλλά και στο attitude. Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή αλλά και η μεγαλύτερη κόρη της, η Λυδία δείχνουν πως είναι η «μικρή εκδοχή» της. Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου θα δεις πως έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς πολλές φωτογραφίες με εκείνες, σε κάποιες από τις οποίες έχουν ντυθεί και με παρόμοιο στυλ.

Βέβαια, όπως είχε αναφέρει κι η ηθοποιός, λίγο αφότου γέννησε την Ηλέκτρα, πολλοί είναι αυτοί που της λένε πως της μοιάζει λίγο περισσότερο.

«Το είχαμε προγραμματίσει γιατί το μωρό μας είχε φτάσει σε ένα πολύ μεγάλο βάρος και έπρεπε να απελευθερωθεί. Είναι μία καλή μπέμπα και μεγάλη. Με λυπήθηκε ο θεός και μου έστειλε ένα πολύ ήσυχο παιδί. Είμαστε πανευτυχείς. Λένε ότι αυτό το παιδί μοιάζει περισσότερο σε εμένα» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια στη «Φωλιά των Κου Κου».

Σε άλλη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε εξηγήσει τον λόγο που η μικρή της κόρη, είχαν αποφασίσει με τον Φώτη Μπερνάντο πριν γεννηθεί πως θα ονομαστεί «Ηλέκτρα». Όπως είχε αποκαλύψει:

Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος, είχα ξεκινήσει ήδη πρόβες για το έργο “Μόλις Χώρισα”. Υποδυόμουν μια γυναίκα που την έλεγαν “Ηλέκτρα” και επειδή όλο αυτό το διάστημα την είχα μαζί μου, η μία μέσα στην άλλη, μου ταίριαξε πάρα πολύ το όνομα. Άρεσε και στον Φώτη. Είναι ένα δυνατό και γεμάτο όνομα.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον σύζυγό της

Η ηθοποιός φαίνεται να ζει την απόλυτη ευτυχία δίπλα στο πλευρό του συζύγου της Φώτη Μπερνάντο και με την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Οι δυο τους γιόρτασαν την 10η επέτειο του γάμου τους με έναν ιδιαίτερο και rock τρόπο, όπως άλλωστε είναι και η κοινή ζωή τους. Με μια ανάρτησή της λοιπόν, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πως οι δυο τους γιόρτασαν την μέρα της επετείου τους πως αφού πήραν καφέ «στο χέρι», σκαρφάλωσαν κάποια εμπόδια και τον απόλαυσαν στο κλειστό πια καφέ που είχαν πρωτογνωριστεί.

«10 χρόνια.Τι κι αν το καφέ που πήγαμε στο πρώτο μας ραντεβού έχει κλείσει πια…Βρήκαμε και φέτος τρόπο να μπούμε και να πιούμε ξανά εκείνο τον καφέ..Πήραμε καφέ από αλλού, σκαρφαλώσαμε κάτι εμπόδια και μπήκαμε!Αυτό κάνουμε πάντα. 10 χρόνια βρίσκουμε τον τρόπο» έγραψε στην ανάρτηση που αργότερα στο προφίλ της στο Instagram η ηθοποιός με τους δυο τους να δείχνουν τον αριθμό 10 με τα χέρια τους.

https://www.instagram.com/p/Cwc-j1YMZ–/

Η ίδια δεν παύει να δηλώνει με την κάθε ευκαιρία πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της και στην πιο πρόσφατη δήλωσή της είπε με ειλικρίνεια: «Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Φώτη. Είναι ο καλύτερός μου φίλος αρχικά. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό