16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου έχει γενέθλια και η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του πάρτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μικρή Σιέννα έγινε 2 χρονών και στο πάρτι της με θέμα τη Minnie μόνο ένας καλεσμένος απαθανάτισε την μικρούλα μπροστά από την τούρτα της.

Η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, Σιέννα – Ηλέκτρα έγινε σήμερα 2 χρονών και οι γονείς της της διοργάνωσαν χθες ένα πάρτι full στο ροζ, το οποίο είχε σαν θέμα την Minnie. Το ζευγάρι έχει ακόμα ένα παιδί, τον 5χρονο Μάξιμο – Σπύρο.

To πρώτο post από το πάρτι της μικρής Σιέννα

Αν και η Αθηνά Οικονομάκου έκανε σήμερα μια ανάρτηση δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με τη μικρή Σιέννα από το χθεσινό πάρτι, μία καλεσμένη ήταν αυτή που δημοσίευσε πρώτη μια φωτογραφία της μικρούλας μπροστά από την διώροφη ροζ τούρτα της με τη Minnie.

Αυτή δεν ήταν άλλη από τη Χριστίνα Κοντοβά, η οποία ανήρτησε το μοναδικό μέχρι στιγμής backstage click του πάρτι, δίνοντας τις ευχές της στην μικρή Σιέννα.

Η τρυφερή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Όπως αναφέραμε και παραπάνω η Αθηνά Οικονομάκου έκανε πριν από λίγες ώρες ένα τρυφερό post δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τη μικρή Σιέννα από το πάρτι για τα γενέθλιά της ενώ έγραψε στην λεζάντα: «Χαρά της ζωής μου, κοριτσάκι μου να σε χαιρόμαστε!!!!! Σ´αγαπώ πριγκίπισσα μου, Σιέννα μου!!!». Πιθανώς η ίδια δεν έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση από χθες καθώς περίμενε να φτάσει ακριβώς η μέρα γενεθλίων της κόρης της.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η μικρούλα φορούσε ένα φόρεμα σε μια πολύ απαλή απόχρωση του ροζ το οποίο η μαμα της το είχε συνδυάσει με ένα μικρό τούλινο ροζ κοκαλάκι στα μαλλιά της, το οποίο και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Κάτω από το συγκεκριμένο post, βέβαια δεν έλειψαν πέρα από τις ευχές των followers και οι ευχές των επώνυμων φίλων της μαμάς της μικρούλας όπως είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η Βάσω Λασκαράκη, η Νίκη Παλληκαράκη κ.ά.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες

Αν και η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος δεν δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά τους, όποτε το κάνουν τα likes πέφτουν «βροχή», αφού οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια, χωρίς να είναι πάντα εύκολο το να την διατηρήσουν.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας άλλωστε έχει αναφέρει σε συνέντευξή της για την σχέση της με τον επιχειρηματία:

«Φυσικά, δε θα μπορούσα να μείνω σε μια σχέση που δεν υπάρχουν ουσιαστικά συναισθήματα και, όταν μιλάμε για αληθινά συναισθήματα. δε μιλάμε μόνο για έρωτα, μιλάμε για αληθινή αγάπη. Είμαι πάρα πολύ καλά. Με τα χρόνια προσπαθούμε πάρα πολύ, επιδιώκουμε και εγώ και ο σύζυγός μου να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται, να μην απομακρυνόμαστε, που είναι πολύ σύνηθες σήμερα για τα παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά. Η καθημερινότητα είναι πολύ απαιτητικήκαι, αν δεν το θέλεις πραγματικά, είναι πολύ εύκολο να βρεθείς σε απόσταση με τον άλλον και να μη βρίσκεις κανέναν λόγο να κρατήσεις αυτή τη σχέση. Οπότε είμαστε από κοινού αποφασισμένοι να το παλεύουμε καθημερινά, αλλά θέλει τρομερή προσπάθεια. Επιδιώκουμε κάθε χρόνο να δυναμώνει η σχέση μας και μέχρι τώρα το καταφέρνουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό