20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η κυρία Φωτεινή Πιπιλή – Τι πληρώνει τελικά αυτός ο έρμος ο λαός;

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι μου θύμισε ένας φίλος μου, γαλάζιος κοινοβουλευτικός; «Αυτούς που έχει ο Μητσοτάκης στη γαλάζια Κ.Ο. τους πληρώνει όλους;», μου είπε χαριτολογώντας και ο νους μου πήγε ευθύς αμέσως στην τεράστια πολιτική μορφή της Φωτεινής Πιπιλής.

Τι να κάνει άραγε αυτό το μεγαθήριο της πολιτικής, εκτός του γεγονότος ότι κάθε μήνα πηγαίνει στο ΑΤΜ της Βουλής για να παίρνει το μισθό της; Χικ… Πρέπει να είναι η μοναδική πολιτικός που εκλέγεται βουλευτής έχοντας μηδενικό κοινοβουλευτικό έργο, χικ… Αλλά την πληρώνει ο έρμος ο λαός για να σουλατσάρει μεταξύ των οδών Αμαλίας και Τσακάλωφ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Καλά τη βγάζει πάντως στα 71 της χρόνια. Πληρώνεται ως βουλευτής, χικ, δεν κάνει απολύτως τίποτα, χικ, και θα πάρει και μια παχυλή σύνταξη, όποτε νομίζει.

Αν με ρωτήσετε κάτι για το οποίο την θυμάμαι είναι η καταπληκτική δήλωση που είχε κάνει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Όταν μιλάμε για τα αγγλικά, ας αφήσουμε τους ανθρώπους που γνωρίζουν και πολύ καλά αγγλικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν μη τι άλλο, μπορεί να είναι άχρηστος σε όλα τα άλλα, ήξερε πολύ καλά τη λέξη που χρησιμοποιούσε».

Καλά τους κάνεις ρε Φωτεινή, αφού σε κρατάνε ακόμα, βρίσκεις και τα κάνεις.

Θα μου πεις και πριν το ακάματο βουλευτιλίκι, ακάματα βολεμένη ήταν στην ΥΕΝΕΔ, αλλά και στο Δήμο Αθηναίων, όπου επίσης δεν έκαμε απολύτως τίποτα.

Και εδώ έρχεται το μέγα ερώτημα: Οι ακαμάτοι/ες και άχρηστοι/ες γεννιούνται ή δημιουργούνται;». Αυτού τού είδους τα όντα δηλαδή οι κρατικοδίαιτοι κηφήνες, είναι «φύσει» ή «θέσει»;

ΥΓ: Το «χικ» είναι κουσούρι του πληκτρολογίου, μου το βγάζει μόνο του, δεν ξέρω γιατί….

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Νέα μέτρα: Έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ψωνίζουμε στα σούπερ μάρκετ

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε – Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό