17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η Κρουζ Αζούλ μπήκε στο παιχνίδι για τον Γουίλιαν Χοσέ που θέλουν οι ερυθρόλευκοι

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
03.08.2023 | 17:03

Wolverhampton Wanderers’ Willian Jose celebrates after scoring his side’s opening goal during the English Premier League soccer match between Wolves and Sheffield United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, April 17, 2021. (Jason Cairnduff/Pool via AP)
AP

Ο Γουίλιαν Χοσέ είναι ένας σέντερ φορ που είναι στα υπόψιν του Ολυμπιακού αλλά δημοσιεύματα στο Μεξικό αναφέρουν πως η Κρουζ Αζούλ έχει μπει “σφήνα” για την απόκτηση του καταθέτωντας πρόταση απόκτησης του από την Μπέτις αντί 10 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός είχε στο κάδρο για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής τον Γουίλιαν Χοσέ της Μπέτις αλλά τις τελευταίες ώρες η Κρουζ Αζούλ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του και οι πιθανότητες πλέον είναι υπέρ του συλλόγου από τη Μεξικό.

Αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Μεξικό ήθελαν να πάρουν ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή και είχαν συμφωνήσει με την Μπέτις την ώρα που η Κρουζ Αζούλ έκανε προσφορά 10 εκατ. ευρώ στους Ισπανούς για να τον κάνει δικό της και προσφέρει 6,5 εκατ. ευρώ +3 ως μπόνους στον έμπειρο επιθετικό.

Μάλιστα τα ίδια δημοσιεύματα γράφουν πως η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό ήταν ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της με τον 31χρονο να είναι με τα εισιτήρια στα χέρια αλλά πλέον έχει αλλάξει άποψη μετά την πρόταση της Κρουζ Αζούλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό