24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κούβα δεν ξεχνά Τσίπρα – Χαιρετισμός στελέχους του ΚΚΚ στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Εγκάρδιο χαιρετισμό στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Κούβας, κατά τη διάρκεια των εργασιών του. Ο εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Κόμματος Κούβας τόνισε ότι το κόμμα του και ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέονται από ιστορικούς δεσμούς φιλίας: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο συνέδριό σας, ιδιαίτερα στις συζητήσεις και τα εξαχθέντα αποτελέσματα», είπε.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι ο λαός της Κούβας δεν ξεχνά την υποστήριξη του Αλέξης Τσίπρας. «Ο λαός μας δεν ξεχνά την υποστήριξη όλων των συντρόφων και ιδιαίτερα του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου λόγω του θανάτου του αρχιστράτηγου Φιντέλ Κάστρο», ανέφερε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης. Φράσεις από κουβανά χείλη που σίγουρα δεν άρεσαν στον Περισσό.

Και πώς να ξεχάσουν οι Κουβανοί τον Τσίπρα και το «Hasta la victoria siempre» (Πάντα μέχρι τη νίκη) που φώναξε στην επικήδεια εκδήλωση τον Νομέμβριο του 2016 του Φιντέλ Κάστρο; αναρωτιέται ο ΒΗΜΑτοδότης.

Τότε, που έχοντας πίσω το επιβλητικό μνημείο, ύψους 109 μέτρων, του εθνικού ήρωα της Κούβας, Χοσέ Μαρτί, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τον Φιντέλ Κάστρο και την Κούβα, αλλά και για την Ελλάδα και την Ευρώπη, για το δρόμο προς το σοσιαλισμό που μόνο ανθόσπαρτος δεν είναι, όπως σημείωσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό