16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Κοπεγχάγη γιορτάζει την πρόκριση και κερνάει… 30.000 μπύρες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρώτη βραδιά (12/12) του Champions League ολοκληρώθηκε και μεγάλη «θριαμβεύτρια» θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την Κοπεγχάγη, η οποία κατάφερε σε έναν όμιλο με την Μπάγερν Μονάχου, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Γαλατασαράι να τερματίσει στην 2η θέση. Θεωρούνταν ως το μεγάλο αουτσάιντερ, ωστόσο εκείνη μαζί με τους Βαυαρούς κατάφερε να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Σε έναν κρίσιμο «τελικό» απέναντι στην τουρκική ομάδα επικράτησε με 1-0 χάρις στο γκολ του Λούκας Λεράγκερ και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Δανία… άρχισαν. Μάλιστα, ο σύλλογος θέλει να γιορτάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο την πρόκριση της ομάδας στα νοκ-άουτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για 2η φορά μόλις στην ιστορία της (μετά το 2010/11).

Η Κοπεγχάγη λοιπόν ανακοίνωσε πως θα κεράσει… μπύρες στους περισσότερους από 30.000 οπαδούς που βρέθηκαν την Τρίτη στο γήπεδο για το ματς απέναντι στη Γαλατασαράι. Μία υπέροχη κίνηση για να φέρει τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στο κλαμπ και για να του προσφέρει μία στιγμή που θα θυμάται για πάντα.

Υπενθυμίζεται πως αφού τερμάτισε 2η στον όμιλό της, θα ανήκει στο γκρουπ των ανίσχυρων στην κλήρωση της φάσης των «16» και εκεί αναμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, που θα είναι ένας εκ των εξής:

Άρσεναλ (Αγγλία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) ή Λάτσιο (Ιταλία)

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γερμανία) ή Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία) ή Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό