24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κλαμπ Μπριζ… βραχυκύκλωσε τον ΠΑΟΚ κι έβαλε «στοπ» στο ευρωπαϊκό όνειρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην καταπληκτική Κλαμπ Μπριζ, ηττήθηκε με 2-0 και έμεινε εκτός συνέχειας στα προημιτελικά του Conference League. Η πραγματικά τρελή πορεία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου που ξεκίνησε από τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης έλαβε τέλος στα μέσα του Απριλίου.

Οι Βέλγοι προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 3-0, μετά και τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς, και χάρις στα δύο γκολ του Φέραν Τζούντλια θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα στους «4» για μία θέση στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena. Ο κόσμος στην Τούμπα αποθέωσε παίκτες και προπονητή για την φετινή προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλοι!

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και αντιμετώπισε απίστευτα προβλήματα στην αντεπίθεση. Από το 12ο κιόλας λεπτό ο Φέτλεσεν παραλίγο να σκοράρει όπως και στο πρώτο παιχνίδι, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο Τζούντλια έχασε τον στόχο στο 18′, όμως σημάδεψε σωστά στο 33′.

Ο Σκόρας του γύρισε την μπάλα κι ο Ισπανός φορ πλάσαρε σωστά για το 1-0 της Κλαμπ Μπριζ. Ο Κοτάρσκι κράτησε «όρθια» την ομάδα του στο 41ο λεπτό με εκπληκτική επέμβαση, με τον Τζούντλια να βρίσκει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 45′, μετά από επέμβαση του Κροάτη τερματοφύλακα σε προσπάθεια του Σκόρας.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ δεν ήρθε ποτέ…

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να βγάλει αντίδραση. Μοναδική στιγμή με καλές προϋποθέσεις ήταν το πλασέ του Ντεσπόντοφ στο 49′, αλλά το σουτ ήταν πολύ άστοχο.

Στο 58ο λεπτό ο Αντόνιο Νούσα απείλησε με διαγώνιο σουτ, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ στο 62′ κέρδισε πέναλτι με τον Ντεσπόντοφ, αλλά ο Βούλγαρος είχε ξεκινήσει από αντικανονική θέση και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το φετινό του ταξίδι στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κετζιόρα, Γιόνι Κάστρο, Μεϊτέ (46′ Οζντόεφ), Σβαμπ, Τάισον, Μουργκ (46′ Ζίβκοβιτς), Ντεσπόντοφ (71′ Κωνσταντέλιας), Τόμας (46′ Σαμάτα).Κλαμπ Μπριζ (Ν. Χάγιεν): Γιάκερς, Μάιγιερ, Μπαλάντα, Ορντόνεζ, Σάμπε, Σκόρας, Φανάκεν, Ονιεντίκα, Φέτλεσεν, Τζούντλια, Νούσα (76′ Οντόι).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό