24.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η Κηφισιά νίκησε τον «μισό» ΠΑΟΚ με 3-1

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κηφισιά παρότι έχασε το πρώτο σετ, νίκησε με 3-1 σετ τον «λαβωμένο» ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena σε εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Volley League.

Από τον ΠΑΟΚ απουσίασαν λόγω κορονοϊού οι Κουμεντάκης, Βαν ντε Ντρις, Σωτηρίου, Τερζής, Σωτηρίου, Καπετανίδης, Πριγέν, ενώ ο Άγκανιτς έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα.

Η Κηφισιά διατήρησε την καλή παράδοση που έχει στη Θεσσαλονίκη και πήρε τρεις βαθμούς που της εξασφάλισαν και την 5η θέση στην κανονική περίοδο καθώς σε 13 αγώνες ανέβηκε στους 16 βαθμούς, έναντι 15 του Μίλωνα που έχει ολοκληρώσει τους αγώνες του.

Κορυφαία εμφάνιση έκαναν οι Κασαμπαλής, και οι Κωστάκης, Κοντοστάθης στην υποδοχή δίνοντας την ευκαιρία για γρήγορο και οργανωμένο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 25 βαθμούς και στο -11 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την πορεία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είναι εντυπωσιακό πως στον ΠΑΟΚ ακραίος αγωνίστηκε ο λίμπερο Μενέλαος Κοκκινάκης. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Εβάντρο με 23 πόντους και ακολούθησε ο Μπούτος με 16.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό