18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η «κηδεία της αγροτιάς» στην Καστοριά

Ειδήσεις Ελλάδα

Φέρετρα και κόλλυβα. Οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο Καστοριάς και έκαναν τη… αναπαράσταση της «κηδείας της αγροτιάς». 

Εκπρόσωποι από τα μπλόκα και αγρότες από τη Δυτική Μακεδονία συγκεντρώθηκαν στην περιοχή Δισπηλιό και αφού μετέφεραν προϊόντα με τα τρακτέρ τους , στη συνέχεια τα τοποθέτησαν μέσα σε… φέρετρο. 

Μάλιστα είχαν μαζί τους και.. κόλλυβα τα οποία μοίραζαν στους διερχόμενους πολίτες προκειμένου να περάσουν το μήνυμα ότι τα προϊόντα τους έχουν χάσει κάθε αξία… 

Νωρίτερα και ενώ τα μπλόκα των αγροτών συνεχίζονται με αποκλεισμούς δρόμων, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι διατεθειμένος να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των αγροτών «αρκεί να ξέρουμε ποιοι είναι και ποιους εκπροσωπούν» όπως είπε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. 

Τα μπλόκα των αγροτών επισκέφθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Eurokinissi

Ο κ. Κουτσούμπας συνομιλώντας με αγρότες στο μπλόκο της Αταλάντης, είπε πως ο αγώνας τους είναι δίκαιος και πως το ΚΚΕ στηρίζει απόλυτα τα δίκαια, όπως είπε, αιτήματά τους. 

«Με τον αγώνα τους οι αγρότες έχουν καταφέρει να στριμώξουν την κυβέρνηση η οποία πέρασε από το ψέμα και τη συκοφαντία και την καταστολή αρχικά, σε μέτρα – κοροϊδία, τα οποία δεν απαντούν στα δίκαια αιτήματά τους» είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ. 

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό