ΥγείαΗ κατανάλωση περισσότερων υπερεπεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με γνωστική παρακμή και εγκεφαλικόBy NewsBay23 Μαΐου 20240FacebookTwitterPinterestWhatsAppLinkedinReddItEmailΤυπώνωTumblrViber Ειδήσεις Ελλάδα Η κατανάλωση περισσότερων υπερεπεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με γνωστική παρακμή και εγκεφαλικό – Newsbeastplay Τι δείχνει νέα μελέτη Ειδήσεις ΠΗΓΗTagsγνωστικήεγκεφαλικόεγκέφαλοςκαικατανάλωσημεπαρακμήπερισσότερωνσυνδέεταιΤροφίμωνΥΓΕΙΑυπερεπεξεργασμένωνΣχετικά άρθραTατιάνα Μπλάτνικ και Μαρία Ναυπλιώτου έχουν δύο προτάσεις για εσάς που θα πάτε σε επίσημο καλοκαιρινό κάλεσμα Διάσειση: Τα συμπτώματα και τι πρέπει να προσέξετε «Χείμαρρος» ο Τριαντάφυλλος κατά του Χρήστου Δάντη: «Στο “J2US” είχα πάει τελικό, μήπως ήµουν και τότε φάλτσος;» Βάζει μεσάζοντα την Ισπανία για Eurofighter και ένταξη στην ΕΕ Οι κλειστοί δρόμοι και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Athens Pride