ΥγείαΗ κατανάλωση περισσότερων υπερεπεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με γνωστική παρακμή και εγκεφαλικόBy NewsBay23 Μαΐου 20240FacebookTwitterPinterestWhatsAppLinkedinReddItEmailΤυπώνωTumblrViber Ειδήσεις Ελλάδα Η κατανάλωση περισσότερων υπερεπεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με γνωστική παρακμή και εγκεφαλικό – Newsbeastplay Τι δείχνει νέα μελέτη Ειδήσεις ΠΗΓΗTagsγνωστικήεγκεφαλικόεγκέφαλοςκαικατανάλωσημεπαρακμήπερισσότερωνσυνδέεταιΤροφίμωνΥΓΕΙΑυπερεπεξεργασμένωνΣχετικά άρθραTo Gazzetta στο EURO 2024: Τρεις εισβολές για χάρη του Ρονάλντο και μία… selfie () O Lando Norris και η McLaren την pole! Θέμα και στο BBC η «σκαφάτη» πυρκαγιά στην Ύδρα: «Οργή στην Ελλάδα» Επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο για κατάσβεση Πυρκαγιά στην Εύβοια- Επιχειρούν και εναέρια μέσα