17.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η καταλανική αποικία στο Μαϊάμι μεγαλώνει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται περίπου επτά μήνες στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Χιλάλ, όμως όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να πείσει με την παρουσία του εκεί, αλλά φαίνεται να έχει ήδη τάσεις φυγής. Πέραν της μέτριας αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης που δείχνει καθ’όλη τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, ο Βραζιλιάνος σταρ έχει αποκομίσει έναν σοβαρό τραυματισμό από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο των αγώνων της αραβικής ομάδας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής «Bild», ο Νεϊμάρ φέρεται πως θέλει να «σπάσει» το συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύεται έως το 2025 και να μεταγραφεί στην Ίντερ Μαϊάμι, προκειμένου να συναντήσει τους άλλοτε συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες, Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς.

Μάλιστα, ο πρώην άσος των Σάντος, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν τοποθετήθηκε δημόσια για το ενδεχόμενο να επανενωθεί με τους πρώην συμπαίκτες του με τους οποίους διέπρεψε στην ακμή της καριέρας του και δη με τον Λιονέλ Μέσι, όπου οι δυο τους διατηρούσαν ανέκαθεν καλές σχέσεις.

«Ελπίζω να μπορέσουμε να παίξουμε ξανά μαζί. Όλοι τον γνωρίζουν και αν είναι χαρούμενος, είμαι κι εγώ χαρούμενος», είπε χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ, αφήνοντας ουσιαστικά ορθάνοιχτο το σενάριο να ενσωματωθεί στην Ίντερ Μαϊάμι. Για την ιστορία, ο 32χρονος, πλέον, επιθετικός έχει σημειώσει μόλις 5 συμμετοχές με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ, έχοντας πετύχει ένα γκολ και μοιράσει τρεις ασίστ σε σύνολο 386 λεπτών στο χορτάρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό