22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η καταδίκη απέναντι σε βίαιες ενέργειες είναι αδιαπραγμάτευτη

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. απέναντι σε επιθέσεις και βίαιες ενέργειες είναι διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει ότι «αντιθέτως, η Ν.Δ. ουδέποτε καταδίκασε τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις με μολότοφ ακόμη και στα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «και σε αυτές τις εκλογές δίνει την μάχη των ιδεών και των επιχειρημάτων και αυτό το κλίμα πολιτικού πολιτισμού θα υπερασπιστούμε απέναντι σε όποια παιχνίδια εντυπώσεων».

Νωρίτερα, η Ν.Δ. κατήγγειλε φθορές σε εκλογικά της περίπτερα στην Ηλιούπολη, το Θησείο, τα Πετράλωνα και το Ηράκλειο. Όπως επεσήμανε η Πειραιώς, «όσο οι θιασώτες της σύγκρουσης και της προγραμματικής ένδειας κλείνουν το μάτι στους τραμπούκους σιωπώντας, τόσο εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό