16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Καρδίτσα πήρε αδειοδότηση από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή του ΕΣΑΚΕ, εκκρεμεί αυτή από την ΕΕΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
20.06.2023 | 16:31

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Μετά από απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, χορηγήθηκε η γενική αδειοδότηση για τη σεζόν 2023-24 στην Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ. Το επόμενο στάδιο είναι η κατάθεση του αντίστοιχου φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για τη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Η Καρδίτσα έγινε η πρώτη ομάδα που έλαβε τη γενική αδειοδότηση από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ για τη σεζόν 2023-24. Ο πλήρης φάκελος της ομάδας κατατέθηκε εδώ και περίπου ένα μήνα και αξιολογήθηκε θετικά, χωρίς να δεχθεί παρατηρήσεις από τη επιτροπή. Το επόμενο και τελικό στάδιο στη διαδικασία της αδειοδότησης, είναι η κατάθεση του αντίστοιχου φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για τη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Ο εν λόγω φάκελος αναμένεται να κατατεθεί πλήρης στην ΕΕΑ έως τις 15 Ιουλίου. Στόχος της διοίκησης της Καρδίτσας, είναι να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν όλες τις διαδικασίες αδειοδότησης, ώστε να προχωρήσεις χωρίς καθυστερήσεις στην προετοιμασία του ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, ο Νίκος Παπανικολόπουλος, που παραμένει στο τιμόνι, μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν ήδη ξεκινήσει να εξετάζουν τόσο την εγχώρια, όσο και τη διεθνή αγορά, έχοντας εντοπίσει κάποιους μεταγραφικούς στόχους.

Τέλος η ΚΑΕ ενημέρωσε πως η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2023-24, θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό