16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η καλλίγραμμη Βαλέρια Κουρούπη τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα μυστικά της διατροφής της, η συστηματική γυμναστική, ο 18χρονος γιος της Οδυσσέας, η Ελένη Βιτάλη, οι άψογες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της Νίκο Ξύδη, και το σπίτι όπου συγκατοικούσαν μέχρι πριν από λίγους μήνες. 

Όπως είναι γνωστό, η τηλεοπτική Λίλη -που ήταν ο εφιάλτης του Ζάχου Δόγκανου στο «Εκείνες και γω», Βαλέρια Κουρούπη, στην πραγματική της ζωή είναι ανιψιά της συζύγου του Γιάννη Μπέζου, Ναταλίας Τσαλίκη.

Επίσης γνωστό είναι, πως η ηθοποιός έχει βαθιά ροκ φιλοσοφία καθώς η θεία της Ηδύλη διατηρούσε σχέσεις με τον πρίγκιπα της rock Παύλο Σιδηρόπουλο τον οποίο η ίδια είχε γνωρίσει από μικρή.

Η μουσική της παιδεία ήταν πάντα τέτοια, που δεν είναι τυχαίο ότι ερωτεύτηκε τον μουσικό και γιο της Ελένης Βιτάλη, Νίκο Ξύδη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2002 και δύο χρόνια αργότερα, το 2004, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Οδυσσέας. Τον Αύγουστο του 2019 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ωστόσο συνέχισαν να συγκατοικούν, μέχρι προσφάτως. Μάλιστα, οι σχέσεις τους είναι τόσο καλές, που εξακολουθούν να συνεργάζονται και σε διάφορα projects.

https://www.instagram.com/p/BahXFAIjzVN

Σε συνέντευξή της τον Μάρτιο του 2021, η Βαλέρια Κουρούπη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» και μεταξύ άλλων μίλησε αναφορικά με τον χωρισμό και τη συγκατοίκηση: «Συγκατοικούμε κι όσο κι αν συμπαθιόμαστε είναι πάρα πολύ παράδοξο… Έχουμε ένα παιδί κι είμαστε πάνω κάτω. Είναι κάπως διαμορφωμένος ο χώρος, και δεν είμαστε τελείως μαζί, έχουμε και κοινούς χώρους. Δεν θα φέρουμε κάποιον καινούριο σύντροφο. Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι πολύ περισσότερο από αυτό που ρωτάς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί όταν αποφασίζεις να τελειώσεις μία κοινή ζωή με κάποιον, πρέπει να την τελειώσεις.Μένουμε μαζί για πάρα πολλούς πρακτικούς κι οικονομικούς λόγους και γιατί μας βρήκαν καταστροφές με όλα αυτά που συνέβησαν και δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι».

Στην εκπομπή «The 2night show» η ηθοποιός είχε ξαναμιλήσει για το θέμα: «Έχουν περάσει 20 χρόνια στη σχέση μου με τον Νίκο, δηλαδή μεγαλώσαμε μαζί. Είναι η οικογένειά μου. Σαν σχέση ανθρώπων δεν τελειώνει. Εμείς διαμορφωθήκαμε από παιδιά 25 χρόνων. Πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι κάποια στιγμή. Καλοί φίλοι δεν είμαστε ακόμα, αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που σεβόμαστε, αγαπάει και καλύπτει ο ένας τον άλλον και πρακτικά. Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τη γνώμη του. Τον σέβομαι πολύ τον Νίκο και τον εκτιμώ. Ρωτώ τη γνώμη του και στη δουλειά και στα θέματα του παιδιού μας».

Σε άλλα νέα της 47χρονης μαμάς ενός αγοριού, όποιος την ακολουθεί στο Instagram, θα γνωρίζει ότι τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής. Η Βαλέρια, όπως φαίνεται και από τις σχετικές αναρτήσεις της, γυμνάζεται μόνη στο σπίτι της συστηματικά και προσέχει πολύ τη διατροφή της αποφεύγοντας τα ζωικά προϊόντα.

https://www.instagram.com/p/CRTfl-vM7Y1

Το μενού της περιλαμβάνει άπειρα φρούτα και λαχανικά, ενώ το μεγάλο μυστικό της είναι ότι λατρεύει τη μαγειρική και όλη της τη φιλοσοφία. Έτσι, τα υγιεινά γεύματα είναι εξασφαλισμένα.

Ακολουθούν φωτογραφίες με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Στις συχνές αναρτήσεις της, βλέπουμε κατά καιρούς και πλάνα από το σπίτι της, και κυρίως την κουζίνα της από την οποία μοιράζεται και υγιεινές συνταγές, όπως αυτές παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/Cg1cuodMpkchttps://www.instagram.com/p/CistIm9r-jZ

Ο γιος της ηθοποιού είναι πλέον 18 ετών και ακολουθεί τον δικό τους δρόμο με τις σπουδές του, ενώ πλάνα από το σπίτι που συγκατοικούσε με τον πρώην σύζυγό της και στο οποίο μένει η ίδια, έχουμε δει και κάποιες άλλες φορές μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/CZ6l5bzqFHx

Θυμίζουμε πως στην ιδιωτική τηλεόραση η γλυκιά Βαλέρια έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως Η Εκτέλεση, Δρόμοι της πόλης, Εκείνες κι εγώ, Το τίμημα του πάθους, Το πιο γλυκό μου ψέμα, Ήρθε και έδεσε, Δι$ Μαδιάμ, Εντιμότατοι κερατάδες κ.λπ, ενώ την έχουμε δει και στο Your face sounds familia. Στις πιο πρόσφατες δουλείες της συμπεριλαμβάνονται Οι Συμμαθητές, το Μην Ψαρώνεις, Παρουσιάστε και Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό