18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Η καινοτομία πέθανε με τον Steve Jobs»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι λάτρεις των smartphone έχουν ανησυχήσει για τις νέες συσκευές της Apple από την αναμφισβήτητα… χλιαρή ανακοίνωση του  iPhone 15 την Τρίτη (12/9). Στο X (πρώην Twitter), οι χρήστες έχουν φτάσει στο σημείο να ισχυρίζονται ότι «η καινοτομία πέθανε με τον Steve Jobs», τον συνιδρυτή και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Apple που πέθανε το 2011 από καρκίνο σε ηλικία 56 ετών.

Τα νέα iPhone, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου, διαθέτουν έγχρωμο γυαλί που δεν έχει ξαναδεί και νέες θύρες φόρτισης.

Αν και το μέγεθος της οθόνης είναι συγκρίσιμο με το 14, η σχεδίαση από τιτάνιο του 15, καθιστά «ελαφρύτερα τα Pro μοντέλα», έγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook στο X .

Ωστόσο, το βελτιωμένο σύστημα διπλής κάμερας, η συνολική βελτιωμένη απόδοση και τα διευρυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας δεν αρκούν για τους ερασιτέχνες διαδικτυακούς κριτικούς που ισχυρίζονται ότι τα μοντέλα iPhone 15 δεν διαθέτουν αρκετή καινοτομία για να τα διαφοροποιήσουν από την προηγούμενη γενιά.

«Η καινοτομία της Apple πέθανε με τον Steve Jobs», έγραψε ένας δυσαρεστημένος χρήστης στο X . “Τα περισσότερα από το 2011 ήταν βελτιώσεις 0,5-1° σε υπάρχοντα προϊόντα – εκτός από το ρολόι – κάτι που ήταν ούτως ή άλλως αναπόφευκτο».

See more

Apple’s innovation died with Steve Jobs. Most everything since 2011 has been .5-1° improvements on existing products – save for the watch – which was kind of inevitable anyways.

— Seth Arp (@setharp27) September 12, 2023

“Γνωρίστε το νέο Apple iPhone 13, εννοώ 14, όχι συγγνώμη 15!” ειρωνεύτηκε άλλος. 

See more

Meet the new Apple iPhone 13, I mean 14, no sorry 15! pic.twitter.com/nvhHMJVam4

— Ryan Rozbiani (@RyanRozbiani) September 12, 2023

«Ακολούθησα την εκδήλωση της Apple και δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του iPhone 14 και του iPhone 15», υποστήριξε κάποιος άλλος.

See more

Followed the Apple event and there is no difference between the iPhone 14 and iPhone 15 #AppleEvent pic.twitter.com/yGyczuJBam

— IRUNNIA (@Irunnia_) September 12, 2023

«Είμαι σκληρός θαυμαστής της Apple και το iPhone 15 είναι τόσο ήπιο», τόνισε άλλος.

See more

.@Apple @tim_cook

I’m a die hard Apple fan and iPhone 15 is so bland. I’m skipping and waiting to see iPhone 16.

This should have been called iPhone 14.2. This wasn’t enough to earn the “15.”#disappointed#letdown pic.twitter.com/BgL1XaO60C

— Cody (@CodyTheSuperman) September 13, 2023

«Περιμένω και περιμένω να δω το iPhone 16. Αυτό θα έπρεπε να ονομαζόταν iPhone 14.2. Αυτό δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει το «15» τονίζει χρήστης της πλατφόρμας.

 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό