18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η κίνηση του Γερεμέγεφ που κανείς δεν πρόσεξε στη σοκαριστική φάση με τον Μπάμπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια επική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας του ΠΑΟΚ στην ρεβάνς της Λεωφόρου κατόπιν μιας δραματικής διαδικασίας των πέναλτι σε ένα παιχνίδι που ήταν διαφήμιση του αθλήματος.

Ωστόσο, λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε πολύ άσχημο τρόπο η μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά της Τετάρτης (21/02), ένεκα του σοβαρού τραυματισμού του Μπάμπα.

Υπενθυμίζεται ότι στο 115ο λεπτό της αναμέτρησης, Βαγιαννίδης και Μπάμπα συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι για μια εναέρια μονομαχία, με αποτέλεσμα ο παίκτης του Παναθηναϊκού να τραυματιστεί αλλά τον παίκτη του ΠΑΟΚ να σωριάζεται στο χορτάρι και να χάνει τις αισθήσεις του.

Πάνω του έσπευσαν αμέσως τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων, με τον Γκανέζο να αποχωρεί με ασθενοφόρο τελικά υπό καθολικό χειροκρότημα από τον κόσμο της Λεωφόρου, δείχνοντας πως είχε αποφύγει τα χειρότερα.

Ωστόσο, η κίνηση που ελάχιστοι πρόσεξαν και η οποία φάνηκε να είναι η πλέον καθοριστική για την υγεία του Αφρικανού αθλητή, ήταν αυτή του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σουηδός επιθετικός των «πρασίνων» μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί με τον Μπάμπα, άρπαξε τον γιατρό του Παναθηναϊκού ο οποίος εκείνη τη στιγμή πήγε να τσεκάρει τον λιγότερο σοβαρό τραυματισμό του Βαγιαννίδη και τον τράβηξε κατευθείαν στο σημείο όπου είχε σωριαστεί ο Μπάμπα.

Ελάχιστοι αντιλήφθηκαν την εν λόγω κίνηση εκείνη τη στιγμή, αλλά φαίνεται πως ήταν καίρια για την εξέλιξη της κατάστασης του παίκτη του «Δικεφάλου του βορρά» και προφανώς ανέδειξε την σπουδαία αντίδραση του υψηλόσωμου στράικερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό