20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η κίνηση που σπάει τον γόρδιο δεσμό με το παλάτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από ένα διάλειμμα τεσσάρων ετών, Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε στο Instagram με μια νέα εταιρεία lifestyle!

Το απόγευμα της Πέμπτης (14/3), κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι η Δούκισσα του Σάσεξ άνοιξε έναν νέο λογαριασμό στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τον τίτλο: «American Riviera Orchard».

Οι αρχικές εννέα αναρτήσεις στον λογαριασμό συνθέτουν ένα παζλ με το λογότυπο της εταιρίας, το οποίο στυλιζαρισμένο με χρυσή γραμματοσειρά αναγράφει ότι η επιχείρηση θα έχει έδρα στο Montecito, όπου η Δούκισσα του Sussex δημιούργησε μια νέα ζωή δίπλα στον σύζυγό της, Χάρι και τα δύο τους παιδιά, τον Άρτσι και τη πριγκίπισσα Λίλιμπετ. Ο λογαριασμός στο Instagram που ήδη έχει πάνω από 152.000 ακόλουθους, αναγράφει επίσης και την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας με την λεζάντα «από τη Μέγκαν, τη Δούκισσα του Σάσεξ».

Σε ένα Instagram Story στο οποίο ακούγεται το τραγούδι «I Wish You Love» της Nancy Sinatra, πλάνα δείχνουν τη Meghan να ψήνει κάτι σε μια όμορφη κουζίνα, κάποιον να τακτοποιεί ένα μπουκέτο με λουλούδια και μια γυναίκα με ένα μάξι φόρεμα να στέκεται στο βάθος ενός διαδρόμου.

Αν και η επωνυμία και ο λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν αποκαλύψει πολλά για το νέο εγχείρημα της Μέγκαν, ωστόσο το εμπορικό σήμα «πρόδωσε» ότι μεταξύ αυτών θα περιλαμβάνονται ψηφιακά και έντυπα βιβλία μαγειρικής, είδη σερβιρίσματος όπως μαχαιροπίρουνα, σερβίτσια, τραπεζομάντιλα, καθώς και μια ποικιλία σπιτικών εδεσμάτων όπως για παράδειγμα μαρμελάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αριστοκράτες δεν έχουν προσωπικούς λογαριασμούς στα social media. Υπάρχουν άλλοι λογαριασμοί όπως το Kensigton Royal που επιμελείται τις φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας. 

Γι’ αυτό τον λόγο μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μάρκλ δεσμεύτηκε στο μην διατηρεί λογαριασμούς στα social media, κάτι το οποίο τώρα ακυρώνει πανηγυρικά. Μένει να δούμε πώς και πόσο θα σχολιαστεί….

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό