20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η Κέιτ θα βγει να μιλήσει για όλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας διέρχεται μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της αυτές τις μέρες, καθώς αναρρώνει μετά από μεγάλη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και αντιμετωπίζει αντιδράσεις στα social media για το σκάνδαλο φωτογραφιών.

Την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για τη σχέση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον δεν είναι λίγα, με στενούς φίλους τους να δηλώνουν ότι το ζευγάρι είναι «συγκλονισμένο» με όσα ακούγονται.

Η fake φωτό που τροφοδότησε τα σενάρια

Οι εικασίες εντάθηκαν ακόμα περισσότερο όταν ανέλαβε δημοσίως την ευθύνη για την οικογενειακή φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον την Ημέρα της Μητέρας, η οποία «βγήκε εκτός» από έξι από τα κορυφαία πρακτορεία φωτογραφίας του κόσμου λόγω ανησυχίας ότι είχε «παραποιηθεί».

Οι φήμες για 3ο πρόσωπο στον γάμο Ουίλιαμ- Κέιτ

«Το βασίλειο ταλανίζεται με την προφανή εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον. Τώρα, στο διαδίκτυο μαντεύουν πως η απουσία της Κέιτ συνδέεται με το γεγονός πως ο σύζυγός της και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, ο Ουίλιαμ, έχει εξωσυζυγική σχέση», δήλωσε μπροστά στο κοινό του ένας από τους σημαντικότερους κωμικούς της Αμερικής, ο Στίβεν Κολμπέρτ, ενώ πρόσθεσε πως όλοι γνωρίζουν ποια είναι η γυναίκα, το «τρίτο πρόσωπο» στο γάμο της Κέιτ Μίντλετον.

Οι φήμες λένε πως πρόκειται για την Ρόουζ Χάνμπερι, την 39χρονη μαρκησία του Χολμεντελέϊ, σύζυγο του κατά 24 χρόνια μεγαλύτερου της, μαρκήσιου Ντέιβιντ Ροκσάβατζ. Η αλήθεια είναι πως οι φήμες για σχέση του πρίγκιπα της Ουαλίας με την γοητευτική ξανθιά μαρκησία είχαν κυκλοφορήσει από το 2019, όπως είπε και ο Κολμπέρτ.

Ετοιμάζουν νέα εμφάνιση -παρέμβαση της Κέιτ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η οικογένεια πλέον ψάχνει την ιδανική ημερομηνία που η Κέιτ Μίντλετον θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, αλλά και τον τρόπο που αυτή θα γίνει.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, σκέφτονται να αναφερθούν δημοσίως στην κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας της Ουαλίας με κοινό μήνυμά τους τον επόμενο μήνα, με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Πρίγκιπα Λούις.

«Είναι πιο ανοιχτοί όταν βγαίνουν και αλληλεπιδρούν με το κοινό και μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο στον οποίο η πριγκίπισσα θα μπορούσε να συζητήσει την ανάρρωσή της μακριά από τις υποχρεώσεις της», δήλωσε πηγή προσκείμενη στο Παλάτι στους Sunday Times.

«Εκτιμούν την αγάπη και τη στοργή του κοινού για τα παιδιά τους και γνωρίζουν ότι υπάρχει όρεξη του κοινού να τα δει στα γενέθλιά τους», πρόσθεσε ένας βοηθός.

Αν και γίνεται αντιληπτό ότι δεν έχει ληφθεί καμία «τελική απόφαση», το ζευγάρι έχει ταρακουνηθεί μετά τη διαδικτυακή υστερία γύρω από την υγεία της Κέιτ.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και η Κέιτ Μίντλετον να απευθυνθεί στο βρετανικό κοινό και να δώσει κάποιες απαντήσεις για την υγεία της.

Οι Sunday Times ανέφεραν ότι ένας φίλος είπε: «Θα θέλουν να είναι ξεκάθαροι και πιο ανοιχτοί, αλλά θα το κάνουν όταν νιώσουν έτοιμοι. Θα περίμενα αυτό να είναι με βάση το ένστικτό της και όταν θεωρήσει πως πρέπει να γίνει. Δεν πρόκειται να βιαστούν».

Μια πηγή κοντά στην Κέιτ ισχυρίστηκε ότι το μόνο που σκόπευε να κάνει ήταν «να φέρει λίγη χαρά» και να δημοσιεύσει μια καθησυχαστική εικόνα για να ευχαριστήσει το κοινό για τη συνεχή υποστήριξή του. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό θα γίνει άμεσα γιατί το ζευγάρι έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα για τις θεωρίες που κυκλοφορούν, τόσο για την υγεία της Κέιτ, όσο και για το γάμο τους, μετά και τη φωτογραφία όπου έλειπε η βέρα από το χέρι της πριγκίπισας.

Η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή των καθηκόντων της πριν από τις 17 Απριλίου, όταν τα τρία παιδιά της θα επιστρέψουν στο σχολείο Lambrook, κοντά στο Άσκοτ, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό