23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Η Ιταλία έκανε ένα τέλειο ματς, φυσικά είμαστε απογοητευμένοι’

Ειδήσεις Ελλάδα

EUROBASKET 2022

ΒΑΛΙΑ ΠΗΛΙΑΝΙΔΗ
11.09.2022 | 21:29

INTIME SPORTS

Στα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι απέναντι στην Ιταλία στάθηκε ο τεχνικός των Σέρβων, Σβέτισλαβ Πέιστς μετά από τον αποκλεισμό.

Η Ιταλία έκανε την έκπληξη στη φάση των “16” και απέκλεισε την Σερβία από τα προημιτελικά του EuroBasket. Εμφανώς απογοητευμένος μετά από την εξέλιξη του αγώνα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αναφέρθηκε στα κομμάτια που πήγαν λάθος και στέρησαν στην ομάδα του την πρόκριση.

Όταν επιπλέον ρωτήθηκε για τις συνεχόμενες αποτυχίες σε μεγάλες διοργανώσεις ο έμπειρος Σέρβος τεχνικός δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς:

“Δεν πήραμε κάποια ανοιχτά σουτ αλλά το κυριότερο πρόβλημα ήταν η συνέχειά μας στην άμυνα. Δεν κάναμε συνεχόμενες καλές άμυνες και εκείνοι βρήκαν ρυθμό από αυτό. Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι.

Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που θέλει καρδιά και μυαλό αλλά θέλει και τα σωματικά προσόντα. Οι Ιταλοί παίζουν συχνά με πέντε περιφερειακούς και κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα. Η άμυνά μας έπρεπε να ανταποκριθεί και δεν τα καταφέραμε. Δεν είμαστε τόσο κακοί αλλά αυτό ήταν το πρόβλημά μας. Έπαιξαν σκληρή άμυνα και εμείς όχι. Έκαναν ένα τέλειο ματς”.

Για τις σερί αποτυχίες: “Έχουμε εξαιρετική ομάδα και κάνουμε πρόοδο. Παίξαμε καλό μπάσκετ. Αν χάνουμε ματς όπως σήμερα και δεν προχωράμε φυσικά είμαστε απογοητευμένοι γιατί οι παίκτες μας είναι τρομεροί. Αυτό ήταν ένα ματς”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό