20 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η ιστορική KAPPA δημιούργησε τις νέες εμφανίσεις του Άρη και εντυπωσιάζει

Ειδήσεις Ελλάδα

H Kappa είναι ο νέος επίσημος χορηγός της φανέλας της ΠΑΕ Άρης για τα επόμενα τρία χρόνια. Οι κίτρινοι παρουσίασαν τις custom εμφανίσεις τους για τη σεζόν 2023/24, οι οποίες εντυπωσιάζουν με τον σχεδιασμό τους, αλλά και την τεχνολογία τους.

Η σεζόν 2023/24 έχει ξεκινήσει για τον Άρη με την έναρξη της προετοιμασίας του. Πάντα, τέτοια εποχή οι οπαδοί ανυπομονούν για τις καινούργιες φανέλες, οι οποίες θα συνοδεύσουν την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όλοι δεν βλέπουν την ώρα να την πάρουν στα χέρια τους και να τη φορέσουν στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν. Οι κίτρινοι από φέτος και για τα επόμενα τρία χρόνια θα έχουν έναν νέο σύμμαχο.

Η Kappa είναι ο επίσημος χορηγός της φανέλας της ΠΑΕ Άρης και έχει αναλάβει αποκλειστικά να σχεδιάζει και να παράγει custom εμφανίσεις για τον σύλλογο. Έτσι, δύο κορυφαίες ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ο κίτρινος “Θεός” με την ιταλική εταιρεία που πρωτοπορεί για περισσότερο από 24 χρόνια. Ο στόχος; Δημιουργία κομψών εμφανίσεων, που θα χαίρεται ο οπαδός να βλέπει στο γήπεδο, όπως και να τη φοράει, αλλά και maximum απόδοση.

Ο Ρονάλντο με την KAPPA φανέλα της Μπαρτσελόνα
ASSOCIATED PRESS

Η Kappa είναι μία ιστορική εταιρεία στον χώρο της ποδοσφαιρικής και όχι μόνο ένδυσης. Έχει ντύσει top ομάδες όπως είναι η εθνική Ιταλίας, η Ντόρτμουντ, η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, η Νάπολι, η Φιορεντίνα, η Μονακό, η Άστον Βίλα, η Λιντς, η Πόρτο και η Τορίνο. Τα όρια της ξεφεύγουν από το ποδόσφαιρο και έχουν μπει ακόμη και στην Formula 1, καθώς οι Ιταλοί ντύνουν την Alpine.

Οι φανέλες της έχουν μείνει στην ιστορία. Μεγάλοι ποδοσφαιριστές, από τον Ρονάλντο, τον Καγκάβα, τον Ινσίνιε και τον Τότι έχουν φορέσει τις εμφανίσεις της Kappa, ενώ οι επιτυχίες των ομάδων που τις φορούν είναι πάρα πολλές. Η ρετρό εμφάνιση της Ιταλίας το 2000 έχει γράψει ιστορία. Η εταιρία άλλαξε τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο.

Ο Ντελ Πιέρο πανηγυρίζει γκολ του
AP PHOTO/CARLO FUMAGALLI

Μέχρι εκείνη την χρονιά κυριαρχούσαν οι “baggy” εμφανίσεις, διπλάσιες από το σώμα του αθλητή. Η Kappa τότε με την Kombat φανέλα, έφερε την επανάσταση. Εφαρμοστή εμφάνιση, απόλυτη ιταλική κομψότητα, ελαστικότητα και μίνιμαλ λεπτομέρειες. Αυτή η φανέλα ήταν σημείο “καμπής”, αφού ποτέ ξανά δεν είδαμε τις “μεγάλες” εμφανίσεις. Αρκετές εταιρίες έχουν μιμηθεί τις τεχνολογίες της Kappa, η οποία ωστόσο συνεχίζει να πρωτοπορεί.

Ο Σίντζι Καγκάβα με την KAPPA φανέλα της Ντόρτμουντ
ASSOCIATED PRESS

Ο Άρης ανήκει πλέον στο elite club κορυφαίων συλλόγων που έχουν φορέσει Kappa και είναι έτοιμος να μοιραστεί αυτή την τεράστια κληρονομία και παράδοση της ιταλικής εταιρίας. Η Kappa έχει επιστρατεύσει όλη την δημιουργικότητά της για τους κίτρινους παράγοντας τέσσερις δημιουργίες για τους παίκτες και τρεις για τον τερματοφύλακα.

Η φανέλα του Άρη, άλλωστε, οφείλει να ξεχωρίζει τόσο για τον σχεδιασμό της, όσο και για την τεχνολογία της, αντίστοιχη της ιστορίας του συλλόγου. Η Kappa τα καταφέρνει περίφημα. Το κομψότατο design διακρίνεται χάρη στον δημιουργικό συνδυασμό των λογοτύπων της ομάδας και του χορηγού, ενώ τα κιτρινόμαυρα χρώματα της ομάδας πρωταγωνιστούν. Πρόκειται για μία φανέλα στα ευρωπαϊκά πρότυπα, που δύσκολα βλέπεις στην Ελλάδα. Ακόμη και οι πιο καλοντυμένες ομάδες της Ευρώπης, θα ζήλευαν.

Η φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης διαθέτει την τεχνολογία GARA KOMBAT PRO, συνώνυμη με την κορυφαία ποιότητα και υπάρχει ήδη στις εμφανίσεις των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η κάθε φανέλα του Άρη έχει δημιουργηθεί από ελαστικά, ελαφριά υφάσματα, τα οποία είναι σχεδιασμένα να κρατούν το σώμα στεγνό και δροσερό κάτι που συμβάλει στην απόδοση των ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια του αγώνα. Η ιταλική εταιρία έχει… master σε αυτόν τον τομέα ανά την ιστορία και η φανέλα των κίτρινων δεν είναι εξαίρεση.

Με λίγα λόγια, οι νέες εμφανίσεις είναι ένα πολύτιμο εφόδιο στις φετινές προσπάθειες των παικτών. Τέλος, για πρώτη φορά σε όλη τη συλλογή τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι ανακυκλώσιμα, με… το βλέμμα και την προσοχή προς το περιβάλλον.

Η νέα φανέλα και όλα τα προϊόντα της συλλογής θα είναι διαθέσιμα στην μπουτίκ του Άρη, καθώς και μέσα από το ισχυρό δίκτυο των 134 καταστημάτων Admiral, που διατηρεί η “Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ” πανελλαδικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό