16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η θρυλική ποιήτρια της ροκ προτείνει Poor Things και Γιώργο Λάνθιμο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τραγουδοποιός και ποιήτρια Πάτι Σμίθ είδε το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου και απ’ ό,τι φαίνεται, της άρεσε πολύ. Αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες με ζεστά ροφήματα και μια πορτοκαλί θήκη γυαλιών με τον τίτλο της υποψήφιας για 11 Όσκαρ ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη. Η Σμιθ συνόδευσε τις φωτογραφίες της με τη λεζάντα «αυτή είναι η σημερινή παλέτα».

Σημειώνεται ότι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου είναι υποψήφια στις εξής κατηγορίες των Όσκαρ: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας (η δεύτερη στα Όσκαρ για τον Έλληνα σκηνοθέτη), Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Έμμα Στόουν, Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Μαρκ Ράφαλο, Διασκευασμένου Σεναρίου, Μοντάζ για τον Γιώργο Μαυροψαρίδη, καθώς και Μουσικής, Κοστουμιών, Μακιγιάζ & Κομμώσεων, Φωτογραφίας και Σκηνογραφίας.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Άλισντερ Γκρέι και αφηγείται την απίστευτη ιστορία και τη φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Στόουν), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Γουίλεμ Νταφόε). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Μαρκ Ράφαλο), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό