16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η ημέρα της κρίσης για ΑΕΚ, Άρη, Απόλλωνα, Λάρισα, εκπνέει η διορία

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΣΑΚΕ

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
30.06.2022 | 11:02

Στιγμή από συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ
INTIME

Εκπνέει σήμερα η διορία του ΕΣΑΚΕ στις τέσσερις ΚΑΕ που δεν είχαν παραδόσει πλήρη φάκελο για την αδειοδότησή τους για το επόμενο πρωτάθλημα.

Η παράταση του ΕΣΑΚΕ στις ομάδες που δεν παρουσίασαν πλήρη φάκελο για να αδειοδοτηθούν εν όψει της Stoiximan Basket League 2022/23, εκπνέει απόψε και η Πέμπτη (30/6) είναι η ημέρα της κρίσης για ΑΕΚ, Άρη, Απόλλωνα Πάτρας και Λάρισα την ώρα που η ΕΟΚ επιμένει πως απέχει από οποιαδήποτε διαδικασία από τη στιγμή που δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ΑΕΚ και Άρης γέμισαν τους φακέλους τους, πως ο Απόλλωνας Πάτρας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να συνεχίσει στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και πως η Λάρισα παραμένει πολύ δύσκολο να συμμετάσχει την επόμενη χρονιά στην Α1, παρά το γεγονός ότι οι παράγοντές της δηλώνουν σίγουροι για το ακριβώς αντίθετο.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για τον ΕΣΑΚΕ και για την ΚΑΕ ΑΕΚ, ενώ στις 25/6 ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος από τη στιγμή που αυτά που είχαν συμφωνήσει οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν τηρήθηκαν.

σχετικα αρθρα

Ο ΕΣΑΚΕ βάζει το κεφάλι στην άμμο και η ΕΟΚ κάνει τον χωροφύλακα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό