17.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η ζωή του Κίτσου στους Πανθέους κινδυνεύει και αυτό αναγκάζει τη Μάρμω να πάρει μία τολμηρή απόφαση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κοινό στο Twitter θέλει Μάρμω και Κίτσο μαζί και τα έβαλε με τη Σεβαστή και τη σκληρή της στάση. Οι Πανθέοι έχουν νέες εξελίξεις. 

Ακόμη και την εποχή των πρώτων τηλεοπτικών Πανθέων, ο έρωτας του Κίτσου και της Μάρμως στην ομότιτλη σειρά, προκαλούσε αντιδράσεις. Το μακρινό 1978 αυτό το ειδύλλιο ήταν τολμηρό για την τότε συντηρητική κοινωνία. Σήμερα το ειδύλλιο αυτό είναι το αγαπημένο των φανς. Αλλά το ζευγάρι θα αναγκαστεί να χωρίσει. Και μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του Κίτσου θα τους ενώσει ξανά. Αυτή η επανένωση ελλοχεύει μεγάλο κίνδυνο.

Η διπλή αγωνία της κυρίας Πανθέου

Το ανεξέλεγκτο πάθος της για τον Κίτσο Γαλάτη θα προσπαθήσει να εξηγήσει για μία ακόμη φορά η Μάρμω στην αγαπημένη της οικονόμο Σεβαστή. Αλλά η Ελένη Καρακάση είναι ανένδοτη. Της διαμηνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι θα τα μαρτυρήσει όλα στον σύζυγό της και αυτό θα φέρει τις δύο γυναίκες σε σύγκρουση.

Φυσικά, αυτό δεν θα συμβεί. Η κυρία Πανθέου θα αναγκαστεί να αφήσει για λίγο τον εραστή της και να απομακρυνθεί. Προς απογοήτευση των φανς που τους θέλουν πάση θυσία μαζί και τα έβαλαν χθες στο Twitter με τη σκληρή στάση της Σεβαστής που τους έπιασε επ’ αυτοφώρω.

Με την επιστροφή τους στην Αθήνα από την Κόρινθο, η Μάρμω θα γυρίσει ξανά στην ασφάλεια της οικογενειακής της στέγης. Ο σύζυγός της ωστόσο που επίσης επιστρέφει στην πρωτεύουσα μετά από το ταξίδι με τον πρωθυπουργό στα Γιάννενα, είναι υποψιασμένος πως κάτι συμβαίνει, αλλά θα σιωπήσει ξανά. Θεωρώντας πως έχει τον έλεγχο.

Από εδώ και πέρα η σειρά παίρνει μία άλλη τροπή. Η Μάρμω θα βρεθεί ξανά σε δίλημμα. Όταν μάθει πως ο Κίτσος αρρώστησε βαριά. Όλη η οικογένεια θα βρίσκεται σε αναταραχή με την ασθένειά του και αυτό θα σημάνει και την επανένωσή τους όταν θα τον συναντήσει στο σπίτι των Πανθέων στην Κηφισιά, όπου έχει μεταφερθεί.

https://www.instagram.com/p/Cy5fF5KIAOB/

Από εδώ και πέρα είναι μονόδρομος η εξέλιξη της αγάπης τους. Κοινώς, δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Αυτό όπως καταλαβαίνεις τους βάζει αυτόματα σε έναν μεγάλο κίνδυνο για το μέλλον. Αλλά θα τους προλάβουν οι πολιτικές εξελίξεις και ο πόλεμος. Αυτό το γεγονός θα αναθεωρήσει και τη ζωή όλων.

https://www.instagram.com/reel/CzKCbIcNZGV/

: STUDIO FOTOGENIA



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό