18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξαιρετικός σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Ολυμπιακός, έστω και αν υπήρχαν πολλές αλλαγές από πλευράς Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Οι Πειριαώτες παρά το γεγονός ότι είχαν βασικές μονάδες τους εκτός (Φορτούνη, Κάρμο, Ροντινέι), από την αρχή του ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, είχαν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση με 2-1.

Το Καραϊσκάκη προφανώς και ήταν γεμάτο, σε ένα ντέρμπι το οποίο προφανώς είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά ήταν και λίγα 24ωρα μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Conference League. Το κλίμα στο φαληρικό γήπεδο ήταν κάτι παραπάνω από εορταστικό, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα που ανέβασε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας του για την εξαιρετική τους εικόνα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι στο κυνήγι δύο τίτλων, του πρωταθλήματος, όπου έχει μπροστά του δύο ματς (Άρη εκτός και Λαμία εντός), αλλά και του Conference League με την πρώτη αναμέτρηση να είναι 2 Μαΐου στην έδρα της Άστον Βίλα και μια βδομάδα αργότερα η ρεβάνς στο Φάληρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό