20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η ΕΠΟ περιμένει απάντηση από Παναθηναϊκό και Άρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχετικά με το που, πότε και… αν θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτά τα ερωτήματα δυστυχώς ταλαιπωρούν τους φιλάθλους για όλη τη χρονιά και εννοείται δεν είναι γνωστό ακόμα και λίγες μέρες πριν τους τελικούς, αν θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Το Πανθεσσαλικό έχει οριστεί ως έδρας του φετινού τελικού, ωστόσο το γήπεδο στον Βόλο δεν τηρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές προκειμένου να φιλοξενήσει κόσμο των δύο ομάδων, μιας και δεν υπάρχουν τουρνικέ και κάμερες ασφαλείας. Στο Πανθεσσαλικό απαιτείται να γίνουν βελτιωτικές ενέργειες ύψους 260.000 ευρώ και ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να ζήτησε από την ΕΠΟ να καλύψει το ποσό των 70.000 ευρώ.

Το αίτημα του δήμαρχου Βόλου δεν έγινε αποδεκτό, ενώ η πλευρά της ΕΠΟ, φαίνεται να ζήτησε από τους δύο φιναλίστ (Παναθηναϊκό και Άρη) να έχουν πάρει απόφαση μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (15/04), αν είναι σύμφωνοι να γίνει ο τελικός στον Βόλο, έστω και αν δεν υπάρχει παρουσία φιλάθλων.

Προφανώς οι φίλοι των δύο ομάδων, περιμένουν πως και πως να μάθουν αν θα μπορέσουν να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, σε ένα ματς που θα κρίνει τίτλο. Ελπίζουμε άμεσα να υπάρχει μία απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν τον τελικό κυπέλλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό