16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η ΕΠΟ ζήτησε την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off λόγω Εθνικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των play off. Για μία ακόμη χρονιά φαίνεται ότι θα γίνει… μάχη για το πρωτάθλημα, καθώς τέσσερις ομάδες διεκδικούν την κορυφή. Έχουν απομείνει 2 αγωνιστικές για να τελειώσει η regular season, ωστόσο εκτός από τα ματς στη super league, τα βλέμματα είναι στραμμένα και στην Εθνική Ελλάδας.

Στις 21 Μαρτίου, η «γαλανόλευκη» θα υποδεχθεί το Καζακστάν στον ημιτελικό του Final 4 του group της. Εάν η «γαλανόλευκη» πάρει τη νίκη θα παίξει μερικές ημέρες μετά (26/3) στον τελικό και με φόντο ένα «εισιτήριο» για το EURO της Γερμανίας, όπου θα κληθεί να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Στην ΕΠΟ ξέρουν πόσο σημαντική είναι αυτό το ματς, για αυτό τον λόγο, έχουν αποστείλει αίτημα στη λίγκα, προκειμένου να ακυρωθεί η 2η αγωνιστική των play off και να γίνει άλλη ημερομηνία. 

Για αυτό άμα δεν γίνει η 2η αγωνιστική, θα μπορέσει να έχει τους παίκτες του διαθέσιμους αρκετές μέρες πριν το ματς με το Καζακστάν. Σε περίπτωση που η Ελλάδα περάσει το εμπόδιο των Καζάκων, θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό τον νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο.

Ένα παιχνίδι που σε σχέση με τον ημιτελικό, θα κληθεί να δώσει εκτός έδρας, δηλαδή είστε στη Γεωργία είτε στο Λουξεμβούργο, ματς το οποίο θα είναι άκρως απαιτητικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό