15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο της CPLP Shipping

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την έγκριση περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας με την επωνυμία «CPLP Shipping Holdings» για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση έως 150.000 άυλων, κοινών, ανώνυμων ομολογιών, με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως 150 εκατ. ευρώ με την εγγύηση της «Capital Product Partners L.P.».

Επίσης επέβαλε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ στην εταιρεία “Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ”, λόγω μη σύμφωνης με τα διεθνή πρότυπα χρηματοοικονομικής αναφοράς, κατάρτισης των ετησίων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2018, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ακολούθως οι μετοχές της εταιρίας τέθηκαν σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης, καθώς και συνυπολογίζοντας ανάλογα στοιχεία από τις οικονομικές καταστάσεις χρήσης 2019.

Τέλος, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την έγκριση του αιτήματος της κας Δωροθέας Κεφάλα για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρείας «ΓΕΚΕ», σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό